Aantal Arnhemse horecazaken moesten tijdens Koningsdag eerder dicht

Aantal Arnhemse horecazaken moesten tijdens Koningsdag eerder dicht

Koningsdag in Arnhem verliep prima zonder al te grote incidenten. Een woordvoerder van de gemeente maakte via social media bekend dat er circa 30 aanhoudingen waren. ‘Wat ook normaal is bij deze drukte’. Op verschillende locaties keek de politie zelfs doe hoe jongeren massaal gingen ‘wildplassen’. 




Veel cameratoezicht
Arnhem werd goed gevolgd door de veiligheidsdiensten. Met zeventien gevanceerde mobiele camera’s werden alle feestgangers en drukke locaties in de binnenstad van Arnhem op de voet gevolgd om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Het verliep allemaal voor zover bekend verder vlekkeloos.

Horecazaken moesten eerder dicht
Ook zijn aantal horecazaken (namen mogen we helaas niet noemen) vroegtijdig gesloten door de politie wegens het niet nakomen van de afspraken. Sommige bedrijven voldeden zelfs niet aan de vergunningen die waren afgegeven. Of de gemeente in alle gevallen gelijk had met het sluiten van de horecazaak moet nog worden uitgezocht.






Related Articles

Unieke situatie in horecaland: Bezorgrestaurant stopt per direct met Thuisbezorgd.nl

Velen reageerden verbaasd toen bekend werd dat Eetcafe Collega’s uit Arnhem per direct stopte met de samenwerking met Thuisbezorgd.nl Het

Studentendeal: Burgerking & Vitesse-Willem II voor € 17,50

Vitesse heeft een superdeal bedacht om nog meer studenten uit Arnhem naar het Gelredome te laten komen. De kans bestaat

Rutte komt met verbod op polonaise en halay

Premier Rutte komt met een dringend advies aan alle Nederlanders: ‘Geen feestjes meer thuis.’ En als je al mensen over

Geverifieerd door MonsterInsights