Extra drukte verwacht bij kraampje Arnhemse Kebab-Koning in Klarendal

by AMS97531A123 | 29 april 2017 12:39

De Arnhemse kebab-koning stond zaterdag alweer klaar in Klarendal om broodjes kebab aan te bieden. Het kraampje van Barlas Döner werd rond de middaguren gespot voor winkelcentrum Klarendal waar de heren nog druk bezig waren met de voorbereidingen. Het kraampje was nog niet helemaal startklaar, terwijl de eerste klanten meteen al wilden tot hoe laat Barlas Döner vandaag in Klarendal zou staan.

Kraampje van de Arnhemse kebab-koning staat al klaar..

Tijdens Koningsdag niet op vaste locatie
Afgelopen donderdag was het kraampje van de Arnhemse kebab-koning ook al aanwezig bij de Koningsmarkt [1]dat voor het eerst werd gehouden op het Gele Rijdersplein. Hierdoor was het kraampje niet aanwezig op de vaste locatie bij de Aldi in ’t Broek. De verwachting is dan ook dat het vandaag extra druk zal worden in Klarendal.

[2]


Publiciteit dankzij meeneemverpakking
Eerder kreeg de Arnhemse kebab-koning ook al veel publiciteit toen het een unieke meeneem-verpakking introduceerde voor de klanten. Barlas Döner introduceerde op 27 januari van dit jaar een meeneem-verpakkingen [3]om het voor de OV-reiziger makkelijker te maken om onderweg te eten. Er was zelfs ook een antiknoei-verpakking voor de kleine kinderen.

Sinds 1987…
Het bedrijf dat sinds 1987 bestaat is gespecialiseerd in het verkopen van ‘echte döner kebab’. Dit is döner kebab die gebaseerd is op 100% pure rundvlees lappen (dus zonder enige toevoeging van gehakt). Het nadeel van echte döner kebab is dat je wekelijks langs moet gaan, omdat er geen bezorgservice is.

[4]


Endnotes:
  1. Koningsmarkt : https://haberarnhem.nl/?p=15017
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. meeneem-verpakkingen : https://haberarnhem.nl/?p=14048
  4. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/04/29/15143/