BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

Amateurspits Murat Şenyer genoot zichtbaar van alle aandacht tijdens zijn bruiloft op zaterdagavond in Oldebeth Exclusive. De voetballer is in Arnhem vooral bekend van zijn topseizoenen bij ESCA en SC Paasberg. In mei 2016 werd bekend dat de ‘Turkse killer’ geen vrijgezel was en was verloofd met Sinem

Prachtige bruiloft
Oldebeth Exclusive maakte zaterdagavond weer een bijzondere Turkse bruiloft mee van een van de bekendste gezinnen uit Arnhem. Familie Şenyer is bekend in de stad vanwege het aantal ondernemers en voetbaltalenten in de familie. Zo is amateurvoetballer Umit Şenyer ook nog eens de beste salesman van T-Mobile Nederland. Fatih Şenyer (ex-Graafschap) en Erdal Şenyer (Paasberg) zijn ook bekende namen, net als de andere neef Kadir Şenyer (amateurbokser).

Veel bekende gasten
Het officiele huwelijk tussen Sinem en Murat was al eerder voltooid. Vele bekende gasten uit Arnhem en omgeving waren van de partij om Sinem en Murat veel geluk en gezondheid te wensen. Onder de aanwezigen kwamen veel bekenden figuren tegen uit de stad waaronder: Mehmet Mutlu (ADA accountancy), Adem Yilidirim (Nisantasi restaurant), Ali Deniz, Bahadir Arabaci en Sezgin Avci (Gastronoom). Adil Karakaya was ook een van de aanwezigen. Hava Badur (ex-Elsweide) was ook aanwezige met alle andere Badur’s in de familie.  De Arnhemse MMA’er Omer Bagci met de bijnaam ‘Gorilla’ was ook samen met Fatih Alkan (Kapsalon Koksal) een van de bijzondere gasten.

Murat had ook veel Hollandse gasten uitgenodigd die hij persoonlijk kende. Yildirim Usta (verenigd Arnhem) werd ook gespot door een verslaggever van HaberArnhem.

De avond duurde lang en veel gasten konden de dansvloer niet verlaten om samen met Murat en Sinem te genieten van alle halay, ciftetelli en veel horon-dansjes.

Zie exlusieve foto’s van deze avond:ReactiesRelated Articles

Extra energietoeslag van 800 euro voor lagere inkomens

Inwoners in Arnhem kunnen in aanmerking komen voor een extra energietoeslag van € 800,-. Dit maakte de gemeente bekend in

Hakan Finance heeft met Serdar Kuzey ook een vertegenwoordiger in Arnhem

Serdar Kuzey is sindskort het gezicht van Hakan Finance in Arnhem. Hakan Finance en Kuzey hebben een overeenkomst bereikt om

Marcouch bedankt Frankie, Berkay en Mo na oppakken verdachten

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft samen met de Arnhemse wijkagent Jeroen eergisteren bloemen gebracht aan de heren die snel