Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

Vitessefan plaatst nu al bekertatoeage op zijn borst

De 26-jarige Oscar Schutter is al sinds zijn geboorte fan van de Arnhemse club. Oscar maakt mooie tijden mee nu zijn club na 27 jaar weer in de bekerfinale mag spelen. Inmiddels hebben al meer dan 30.000 mensen gekeken naar het filmpje. (foto: screenshot video)




Vitesse pakt de beker
De fanatieke Vitessefan gelooft er zo in dat Vitesse de beker gaat pakken, dat hij nu al een tatoeage van Vitesse en de Cup heeft laten tatoeren op zijn borst. Omroep Gelderland interviewde Schutter in een (nog niet geopende) tattooshop in Huissen. Op verzoek van Oscar is de tattooshop zelfs eerder geopend om dit mogelijk te maken voor de bekerfinale.

Oscar Schutter heeft geen twijfels. In het interview komt hij er trots voor uit en vertelt dat zijn club met 0-3 gaat winnen van AZ. Hij zal dan voor eeuwig moeten leven met deze tatoeage als Vitesse de beker niet wint. Maar er is niemand in Arnhem die daar natuurlijk anders over denkt:




Bekijk de beelden van Omroep Gelderland:



Related Articles

VIDEO Bekende Turks-Nederlandse zanger steelt de show tijdens eigen bruiloft

Deze bekende Turks Nederlandse zanger stapt het huwelijksbootje in en steelt de show tijdens zijn eigen bruiloft.

Gigantische vangst: 60 kilo cocaïne 190 kilo MDMA-kristallen en nog meer gevonden in een busje

Afgelopen donderdagavond heeft de politie een gigantische drugsvangst gehad na een controle in een busje.

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe

Geverifieerd door MonsterInsights