Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in de Nederlandse samenleving?

Blanke Rotterdammers vanuit allerlei lagen van de bevolking waren zondagmiddag woedend en boos na het mislopen van het kampioensfeest door Feyenoord. De voetbalfans met verschillende leeftijden gingen de confrontatie aan met de politie. Politiek Denhaag is stil en Wilders ook natuurlijk.

Agenten bekogeld met bierflessen en vuurwerk
Relschoppers bekogelden de agenten met bierblikken, hekken, stenen, bierflessen en vuurwerk. De ME moest uiteindelijk ingrijpen met de inzet van honden en charges om de agressieve voetbalfans van Feyenoord te verspreiden.
De ‘anti-Turken burgemeester’ (zo wordt hij ook genoemd in Rotterdam) Aboutaleb verklaarde aan de media dat de politie de situatie in het het centrum onder controle had. In vergelijking met de harde taal tijdens de ‘Turkse rellen’ in Rotterdam was de verklaring van de politie dat het ‘wat onrustig’ was, en ook zou het maar om een kleine groep gaan.

Gedrag van deze Nederlanders?
Je vraagt je dan natuurlijk eigenlijk meteen af waarom Rutte en Asscher niet met uitspraken komen over het gedrag van deze Nederlanders. Waar gaat het mis met de integratie van deze mensen in Nederlandse samenleving. Waarom slopen ze de boel en vallen ze onze agenten aan? Het is toch maar voetbal, waarom al dat geweld….?

ReactiesRelated Articles

Wijkagent ‘smeekt’ bewoners om drugsoverlast te melden

Na weer een vondst van een drugsspuit in de wijk deelde de wijkagent van Malburgen Oost een opmerkelijke post via

DJ duo House4Pleasure wordt drijvende kracht achter een vernieuwd sundaypeople

House4Pleasure, bestaande uit vrienden Hylke van Grinsven en Pascal van Drie, is sinds 2010 in de provincie Utrecht actief als

Anti-fietsdiefstalactie met gratis graveren

Het aantal fietsdiefstallen in Arnhem moet worden teruggedrongen. Daarom nemen de gemeente en politie diverse maatregelen. Eén daarvan zijn vijf