Sultan Dag met grote Blokker-tas gespot bij Chico’s Place

Sultan Dag met grote Blokker-tas gespot bij Chico’s Place

De bekende Arnhemse amateurvoetballer Sultan Dag (35) werd onlangs gespot bij Chico’s Place in de binnenstad van Arnhem. Sultan, broertje van Fatih en Mehmet Dag (drieling), was in zijn eentje toen hij de binnenstad van Arnhem verliet. 

Ajax-outfit bestellen
Volgens bronnen dichtbij de speler liet hij weer een Ajax-outfit bedrukken met zijn eigen naam. Sultan draagt al jaren voetbaltenues van bekende clubs, waar bijna altijd Sultan Dag op staat. Of dat nu ook het geval was, is niet bekend.




Elke dag naar sportschool 
Sultan is behalve in Arnhem ook daarbuiten bekend. De amateurvoetballer speelde in zijn jeugdjaren nog samen met Nicky Hofs en speelden ze elke week de sterren van de hemel als de ‘drielingen’. Ze waren ook vaak actief bij grote futsaltoernooien waardoor veel Arnhemmers de drie heren redelijk goed kennen.

De topfitte Sultan Dag gaat volgens bronnen dichtbij bij de speler elke dag naar de sportschool en is hij ook nog in zijn vrije tijd gids voor vrienden die grote Duitse warenhuizen willen bezoeken in het buitenland.






Related Articles

Koninklijke onderscheiding voor bekende lid vrijwillige brandweer Arnhem

Dinsdag 17 december kregen zeven leden van de vrijwillige brandweer een koninklijke onderscheiding van Burgemeester Marcouch. Dit gebeurde tijdens een

Groenlinks: Teken nu voor referendum Stadsblokken-Meinerswijk!

tadsblokken-Meinerswijk is een uiterwaardengebied midden in Arnhem. Stop de bouwplannen voor een woonwijk in dit groene hart van de stad.

Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Deze week heeft de politie in Arnhem twee minderjarigen aangehouden. De jongens zijn aangehouden door de politie vanwege het handelen

Geverifieerd door MonsterInsights