Helikopters gaan vanaf maandag heel laag vliegen over Arnhem

Helikopters gaan vanaf maandag heel laag vliegen over Arnhem

Van maandag 15 mei 2017 tot en met vrijdag 19 mei 2017 vindt er een oefening plaats van het Defensie Helikopter Commando in samenwerking met de Koninklijk Landmacht. De helikopters die zeer vermoedelijk laag gaan vliegen hebben niets te maken met helikopters die op zoek zijn naar illegale hennepkwekerijen in Arnhem.

Lees verder onder foto
Militaire vluchten op zeer lage hoogte
Het gebied waar geoefend wordt ligt globaal tussen de gemeenten Arnhem, Ede, Barneveld, Ermelo, Harderwijk, Epe en Apeldoorn. Voor deze periode is toestemming verleend voor het uitvoeren van militaire vluchten voor oefendoeleinden op zeer lage hoogte. Hierdoor zal heel Arnhem waarschijnlijk merken dat de helikopters zeer laag gaan vliegen.

Klachten over helikopters?
Natuurlijk kun je als inwoner van Arnhem en alle andere buursteden een klacht indienen als je last hebt van deze vliegbewegingen. Niet iedereen vindt het bijzonder om een laagvliegende helikopter te zien of te horen. Klachten hierover kunnen ingediend worden via de website www.luchtmacht.nl/geluidshinder. Er is ook een gratis telefoonnummer voor vragen en eventuele geluidhinderklachten: 0800 – 0226033
ReactiesRelated Articles

Arnhemse moskeeën nemen drastische maatregelen vanwege coronavirus

De vrijdagdiensten van de moskeeën in Arnhem gaan definitief niet door. Verschillende Arnhemse moskeeën waaronder de Turkiyem moskee in Presikhaaf

Wereldberoemde Saltbae Nusret komt naar opening in Arnhem

De Turkse chef-kok Nusret Gokce, ook wel bekend als Saltbae Nusret komt volgens diverse bronnen naar Arnhem. (Foto: youtube) Wereldberoemd

Beelden gewapende overval juwelierszaak Istanbul Center

Tot op heden is er geen verdachte aangehouden van de overval van de juwelierszaak Istanbul Center aan de Steenstraat in