Prachtige beelden van Arnhemmers tijdens bruiloft Mehmet en Marokkaanse Ikram

by AMS97531A123 | 14 mei 2017 00:14

Arnhemmers zijn trotse inwoners van de Gelderse hoofdstad, bleek maar weer tijdens een bruiloft bij Het Paleis in Schiedam. Klarendaller Mehmet Özkan trouwde namelijk met Ikram uit Denhaag wat groots werd gevierd met vrienden en familie. ‘Memo’ werd niet in de steek gelaten door zijn beroemde vrienden uit Arnhem.

Turk of Marokkaan
De vrienden van ‘Memo’ gingen letterlijk los tijdens het liedje van F1rstman ft Boef (Turk of Marokkaan). Heel toevallig was dit natuurlijk niet. Mehmet heeft namelijk een Turkse achtergrond en Ikram een Marokkaanse. De heren en de dames uit Arnhem gingen ‘los’ zoals te zien is op de beelden van Ali Inan Photography[1]. Op 1 mei van dit jaar waren de heren nog met z’n allen aanwezig bij de bruiloft van Taner, ook toevallig uit Klarendal.

Lees verder onder de foto

[2]


Veel bekende vrienden uit Arnhem
Op de beelden is verder ook te zien hoe de ‘stilo’ vrienden van Mehmet Özkan; Onder andere Onur Mogultay (Zorgadviseur), Ibrahim Aydemir, Halil Oz[3] (Saz-speler), en fotograaf Fatih Alagoz[4] mee dansen tijdens het dansje tussen Mehmet en Ikram. Behalve deze vrienden van ‘Memo’ kwamen we ook andere bekenden tegen uit Arnhem, waaronder ex-FC Presikhaaf talent El Jafoufi en Barber Fatih Alkan[5]. Alkan is in het filmpje niet te zien. De voorzitter van voetbalclub Elsweide uit Arnhem Mesut Tasci[6] en Yilmaz Babaturk waren ook met familie aanwezig in Het Paleis.

Turkse en Marokkaanse liedjes
Omdat de bruiloft extra bijzonder was vanwege de achtergronden van beide families duurde het feestje ook tot in de late uren dankzij verschillende Turkse en Arabische liedjes.

[7]




Endnotes:
  1. Ali Inan Photography: https://www.facebook.com/AliInanPhotography/?fref=ts
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. Halil Oz: https://haberarnhem.nl/2016/01/16/arnhemmer-bayram-oz-heeft-beste-bezorgrestaurant-van-ede/
  4. Fatih Alagoz: https://haberarnhem.nl/2017/02/20/superspits-fatih-alagoz-weer-belangrijk-voor-elsweide/
  5. Fatih Alkan: https://haberarnhem.nl/2017/04/30/beelden-murat-senyer-geniet-zichtbaar-tijdens-prachtige-bruiloft/
  6. Mesut Tasci: https://haberarnhem.nl/2016/10/16/video-veel-spektakel-in-oldebeth-tijdens-bijzondere-bruiloft-cemre-en-gizem/
  7. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/05/14/prachtige-beelden-van-arnhemmers-tijdens-bruiloft-mehmet-en-marokkaanse-ikram/