Succeslabel My Jewellery opent 4e boutique in Arnhem

Succeslabel My Jewellery opent 4e  boutique in Arnhem

My Jewellery heeft haar 4e boutique geopend in Arnhem. Dit keer zijn de pijlen gericht op Arnhem. Het karakteristieke, historische pand aan de luxueuze Bakkerstraat in Arnhem wordt de sfeervolle ontmoetingsplek voor alle fashionista’s & My Jewellery liefhebbers in Gelderland.

Enorme online community
My Jewellery heeft haar naamsbekendheid vooral te danken aan de enorme online community & dynamische webshop. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collectie en kwalitatief  zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit en een trouwe fanbase.

Lees verder onder de foto
Eerste winkel in Den Bosch
Het creëren van een ontmoetingsplek en een ruimte om My Jewellery optimaal over te brengen is sinds 2016 de missie van dit jonge label. Sinds de opening van de eerste winkel in het centrum van Den Bosch werden fans vanuit het hele land – van Maastricht tot Alkmaar – verwelkomd in de kleine boutique. Deze populariteit heeft ervoor gezorgd dat My Jewellery in datzelfde jaar nog eens twee nieuwe winkels opende in Utrecht & Breda.

‘Ik kan niet stilzitten. De avond na de opening in Breda (half november 2016 –red) ben ik verder gaan kijken naar uitbreiding’, licht Sharon Hilgers – founder & director – lachend toe. ‘Ik viel al snel voor dit prachtige pand in Arnhem, een stad waar mijn hart ligt en waar ik als tiener ontzettend veel kwam.’

Lees verder onder foto
Naast haar baan als docente Frans
Hilgers begon vijf jaar geleden vanuit Wijchen haar webshop als hobby naast haar baan als docente Frans. Een jaar geleden opende My Jewellery haar eerste boutique. ‘Als test, maar ook vooral om meer beleving te creëren. Want ik ben 100% pro-ecommerce, echter, om mijn groei online te realiseren heb ik de inspiratie, feeling & beleving van een winkel nodig. Iedere keer zorgt een nieuwe boutique voor een positieve injectie in ons online platform en bedrijf. Het past in onze strategie om unieke ‘urban’ panden te betreden in de specifieke, luxere winkelstraat waar wij onze klanten de beste service & beleving kunnen bieden. De verkoop staat niet geheel centraal; wij willen door middel van onze winkels vooral werken aan een sterkere band met onze klant. Ook proberen wij het online shoppen te faciliteren en als servicepunt te fungeren; zo kan er vanuit de boutique worden besteld zonder verzendkosten en kunnen online retouren in de winkel worden ingeleverd.’

Meer dan 60 medewerkers
Hilgers (27 jaar) heeft op jonge leeftijd op organische wijze haar bedrijf weten uit te bouwen tot een omvangrijke organisatie met een prachtig 2500m2 hoofdkantoor, 4 fysieke winkels, 250 partnerstores & meer dan 60 medewerkers.

Exclusieve foto’s van de opening:

Veel trendy figuren tijdens opening

Veel dames tevreden met de nieuwe vestiging van My Jewellery Arnhem

My Jewellery meer dan alleen kleding..

ReactiesRelated Articles

Veel vraag naar broodje Adana in Presikhaaf tijdens grootste braderie

Een broodje Adana blijft toch weer heel speciaal. Tijdens de grootste braderie van Arnhem is dit weer een van de

Politie zoekt getuigen van ontploffing Rijkerswoerd

De recherche doet onderzoek naar een plofkraak die plaatsvond bij de Coop in het winkelcentrum van Rijkerswoerd. Reacties

Om het leven gebrachte Bekir (12) krijgt eervolle herdenking bij Turkiyem moskee

Donderdagmiddag zal rond 12.30 uur het middaggebed plaatsvinden bij de Turkse moskee Turkiyem in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Naar verwachting