Steenstraat: Bizz Elektro & Verlichting verkoopt bijzondere en leuke lampen

by AMS97531A123 | 16 mei 2017 12:45

Mocht je altijd al je eigen lamp willen ontwerpen tegen betaalbare prijzen? Dan hoef je voortaan niet meer naar de IKEA in Duiven of de Gamma om standaardlampen aan te schaffen. Bizz Elektro & Verlichting aan de Steenstraat is pas een week open en kan de drukte nu al niet aan.

Nieuwe winkel aan de Steenstraat
Het bedrijf heeft sinds een week een nieuwe winkel aan de Steenstraat (10A) en verkoopt allerlei soorten verlichting en benodigdheden voor het ophangen van deze speciale lampen. Zo kan iedereen met een budget vanaf 10 euro al een eigen lamp ontwerpen en direct thuis ophangen. Zelfs de kabels van de verlichting kun je zelf uitkiezen. Bij binnenkomst in de winkel zie je al meteen dat alle kleuren van de regenboog aanwezig zijn.

[1]

Ruimte voor allerlei soorten verlichting
Hoewel de winkel niet al te groot is, is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte om alles zo goed mogelijk te presenteren voor de klanten. Hierdoor is het ook makkelijk voor iedereen om snel een keuze te maken omdat alles letterlijk voor je hangt. Jouw eigen kleur lampenkamp, eigen kleur fitting en een eigen kleur snoer. Simpeler en makkelijker kan haast niet.

Bizz Elektro is exact aan de overkant van de Primera aan de Steenstraat en is dagelijks tot 18.00 uur open. Voor meer info over het bedrijf is het handig om de facebook-pagina[2] van Bizz Elektro te raadplegen.

[3]


Foto’s van de winkel

Zo simpel is het dus….

Bizz Elektro & Verlichting vanaf buiten…Bureaulampen, tafellampen, en nog veel meer…

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. facebook-pagina: https://www.facebook.com/pg/Bizzelektro/about/?ref=page_internal
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/05/16/steenstraat-bizz-elektro-verlichting-verkoopt-bijzondere-en-leuke-lampen/