Theo Janssen meteen al kampioen met Vitesse O16

Theo Janssen meteen al kampioen met Vitesse O16

Theo Janssen doet het ook goed als jeugdtrainer bij Vitesse. De beste voetballer aller tijden van Vitesse is afgelopen weekend kampioen geworden met Vitesse O16 na een 1-5 overwinning bij en tegen FC Utrecht.

Kampioen met Vitesse O16
Het team van trainer Theo Janssen is door de 1-5 overwinning niet meer in te halen op de ranglijst. FC Twente staat tweede met 20 punten en Roda JC staat derde met 15 punten.  Grote man tegen FC Utrecht was Mike Cyubahiro die een hattrick maakte. De andere twee doelpunten van Vitesse werden gemaakt door Maikel Jansen en Jasper Dahlhaus.

Maar 8 tegendoelpunten
Met maar 8 tegendoelpunten in 1o wedstrijden doet de verdedigen van Vitesse O16 het ook aardig goed. Alle anderen teams in de ranglijst hebben dubbele cijfers aan tegendoelpunten.



Related Articles

VIDEO Tunahan Kuzu spreekt Arabisch in de Tweede Kamer

Tunahan Kuzu heeft gisterenavond Arabisch gesproken voor de Syriërs. In het filmpje is te zien en horen wat hij uitsprak.

D66 Arnhem introduceert ophaaldagen

D66 Arnhem nodigt zowel leden als niet-leden uit om mee te praten over het verkiezingsprogramma van 2018. Hiervoor organiseert D66

Enorme drukte verwacht tijdens DENK-bijeenkomst in Arnhem

DENK-partijvoorzitter Selcuk Ozturk komt morgen naar de Aya Sofya moskee in Klarendal op uitnodiging van het nieuwe bestuur van de

Geverifieerd door MonsterInsights