Turkije-crisis?: Elke dag vliegen twee Nederlandse vliegtuigen naar Dalaman

Turkije-crisis?: Elke dag vliegen twee Nederlandse vliegtuigen naar Dalaman

Ondanks alle negatieve campagne en berichtgeving over Turkije gaan de Nederlanders toch gewoon op vakantie naar Turkije. De gastvrijheid, service en de prijzen in Turkije zijn nog steeds veel interessanter dan in Ibiza, Salou of andere vergelijkbare vakantieplekken. 

Onzinverhalen over aanslagen
Verschillende persbureau’s publiceerden onlangs weer ¬†artikelen over een terreurbeweging (TAK) die toevallig dreigde met aanslagen op toeristen. Ieder jaar is dit een vast fenomeen om de Turken en de bezoekende vakantiegangers te laten schrikken met eventuele aanslagen. Maar niets is minder waar. Het gaat gewoon goed, melden bronnen uit bijvoorbeeld Marmaris. ‘We krijgen dagelijks twee vliegtuigen uit Nederland, en de hotels zitten gewoon weer bomvol dankzij de Russen en de Nederlanders. Als het oorlog was zouden deze mensen echt niet voor Turkije kiezen’, aldus een bekende taxichauffeur uit Marmaris.
Jan en Ingrid willen een betaalbare vakantie
Jan en Ingrid letten op de centjes en kiezen ook gewoon voor Turkije. Elke dag vliegen er alleen al naar vluchthaven Dalaman (Marmaris, Fethiye, Bodrum, enz) twee Nederlandse vliegtuigen. Samen met de Russen en de Duitsers gaat het om meer dan twintig vliegtuigen die alleen al dagelijks aankomen in Dalaman aankomen. Omdat Jan en Ingrid niet optimaal (financieel) kunnen genieten in Italie, Spanje of Portugal kiezen ze toch gewoon voor Turkije.

Boekingsmogelijkheden naar Dalaman

Twee Nederlandse vliegtuigen dagelijks
Ondanks dat de Telegraaf en de NOS hier amper iets over willen publiceren lijkt de realiteit toch echt anders te zijn. Zie onderstaande bevestiging en vraag je maar eens af waarom nieuws over Turkije anders wordt gebracht in Nederland.
ReactiesRelated Articles

Man uit Dieren verdwenen na brand, Vivare moeilijk over urgentie slachtoffers brand

Vorige week was er een grote brand aan de Van der Duyn van Maassdamstraat in Dieren. Hier zijn twee huizen

Helft Nederlandse mannen heeft 4 tot 6 paar schoenen

Bijna de helft van de mannen hebben in Nederland 4 tot 6 schoenen in de kast staan. Dat concludeert Only

UEFA stelt teleur: Geen reden voor minuut stilte vanwege aanslag in Istanbul

Update 17:35 De UEFA komt toch met een minuut stilte om de slachtoffers van de aanslagen in Istanbul te herdenken!