Turkije-crisis?: Elke dag vliegen twee Nederlandse vliegtuigen naar Dalaman

Turkije-crisis?: Elke dag vliegen twee Nederlandse vliegtuigen naar Dalaman

Ondanks alle negatieve campagne en berichtgeving over Turkije gaan de Nederlanders toch gewoon op vakantie naar Turkije. De gastvrijheid, service en de prijzen in Turkije zijn nog steeds veel interessanter dan in Ibiza, Salou of andere vergelijkbare vakantieplekken. 

Onzinverhalen over aanslagen
Verschillende persbureau’s publiceerden onlangs weer  artikelen over een terreurbeweging (TAK) die toevallig dreigde met aanslagen op toeristen. Ieder jaar is dit een vast fenomeen om de Turken en de bezoekende vakantiegangers te laten schrikken met eventuele aanslagen. Maar niets is minder waar. Het gaat gewoon goed, melden bronnen uit bijvoorbeeld Marmaris. ‘We krijgen dagelijks twee vliegtuigen uit Nederland, en de hotels zitten gewoon weer bomvol dankzij de Russen en de Nederlanders. Als het oorlog was zouden deze mensen echt niet voor Turkije kiezen’, aldus een bekende taxichauffeur uit Marmaris.




Jan en Ingrid willen een betaalbare vakantie
Jan en Ingrid letten op de centjes en kiezen ook gewoon voor Turkije. Elke dag vliegen er alleen al naar vluchthaven Dalaman (Marmaris, Fethiye, Bodrum, enz) twee Nederlandse vliegtuigen. Samen met de Russen en de Duitsers gaat het om meer dan twintig vliegtuigen die alleen al dagelijks aankomen in Dalaman aankomen. Omdat Jan en Ingrid niet optimaal (financieel) kunnen genieten in Italie, Spanje of Portugal kiezen ze toch gewoon voor Turkije.

Boekingsmogelijkheden naar Dalaman

Twee Nederlandse vliegtuigen dagelijks
Ondanks dat de Telegraaf en de NOS hier amper iets over willen publiceren lijkt de realiteit toch echt anders te zijn. Zie onderstaande bevestiging en vraag je maar eens af waarom nieuws over Turkije anders wordt gebracht in Nederland.






Related Articles

Olie in Mosul: Waar waren al die landen toen Turkije vluchtelingen opnam?

De Turkse president Erdogan legde nog maar eens haarfijn uit hoe het allemaal gaat in Irak. Recep Tayyip Erdogan vond

Wanneer begon de Ramadan ook alweer in 2016?

Het is een vraag waar velen mee bezig zijn in Nederland: Wanneer begint de Ramadan en wanneer mogen de moslims

Turkse vicepremier leest wereld de les: Turkije gaat hun ontmantelen

De Turkse vicepremier Numan Kurtulmuş heeft woensdag opnieuw benadrukt dat terrorisme binnen een week van de aardbol kan verdwijnen.

Geverifieerd door MonsterInsights