Dikke actie: Snackhouse Arnhem viert 1 jarig bestaan

Dikke actie: Snackhouse Arnhem viert 1 jarig bestaan

Snackhouse Arnhem viert aanstaande vrijdag haar 1 jarig bestaan. Snackhouse Arnhem die gevestigd is aan de Spijkerlaan 20 viert haar 1 jarig bestaan. De trendy snackhouse is al sinds de opening een ’trendy place’ voor studenten en inwoners van de wijk.

Bekend van Facebook-aanbiedingen
De snackbar is met name bekend vanwege haar wekelijkse Facebook-acties en Halal producten. Het bedrijf heeft als een van de weinigen een assortiment waarbij men rekening houdt met de wensen van de consument.

Binnentuin bij Snackhouse, altijd gezellig…

Bijzondere binnentuin
Ook heeft Snackhouse een bijzondere binnentuin waar de klanten rustig kunnen genieten. In de binnentuin kunnen makkelijk 20 mensen extra gaan zitten als het lekker weer is. De medewerkers van Snackhouse hebben al aangegeven dat aanstaande vrijdag wederom een nieuwe ‘Feest- actie’ zal ingaan die tot en met aankomend weekend zal gelden. De actie zal een dezer dagen online bekend gemaakt worden.

ReactiesRelated Articles

Winkelier publiceert foto’s van ‘vreemde’ fietsendief hommelseweg

Bij de Hommelseweg en de hommelsestraat hebben ze de laatste tijd steeds vaker last van fietsen die op klaarlichte dag

Politie zoekt getuigen overval in Presikhaaf

De politie heeft een getuigenoproep gedeeld om meer informatie te krijgen over een overval die zondagnacht heeft plaatsgevonden. 20-jarige verdachte

Groot terras voor Restaurant Koi en Nişantaşı op Gele Rijdersplein

Het is voorzitter Adem Yıldırım van de ondernemersverenging Gele Rijdersplein gelukt om het Gele Rijdersplein op te fleuren. De gemeente