Bekende Arnhemmer begint online store voor rally producten

Bekende Arnhemmer begint online store voor rally producten

Arnhemmer Bas Woudt, ex-gemeenteraadslid voor de Stadspartij en de PvdA in Arnhem, is samen met drie anderen een online rally webshop begonnen voor alle rally freaks. De vier initiatiefnemers noemen het nu al de nummer 1 online rally webshop. 

Officiele rally kleding online
Samen met Taco Sprenger, Anita Timmermans en Mike de Wilde is Bas Woudt begonnen met www.rallyadventurestore.com om alle officiele rally kleding en merchandise aan te bieden. Alle rally teams zijn hier samengebracht.

Lees verder onder foto




Leuke Rally producten
De website ziet er gelikt uit en heeft een breed assortiment met leuke en trendy producten. De initiatiefnemers willen met deze online store vooral de mooiste en originele producten van diverse rallyteams aan bieden.

Als je vragen hebt over de rallyproducten of wilt adverteren op de RallyAdventureStore, dan kun je contact opnemen Rally Adventure Store via info@rallyadventurestore.com.






Related Articles

Willemstunnel wordt grondig schoongemaakt

De Willemstunnel in het centrum van Arnhem is sinds 5 augustus gesloten voor al het verkeer.

FOTO’S Megadrukte tijdens start Giro in Arnhem

De Giro is zaterdag ook gestart in Arnhem. De Etappe van Arnhem naar Nijmegen is hiermee officieel begonnen. Morgen komt

Paarse megabal leidt campagne Volt in 

Arnhem, 26-02-2022 – Wie op zaterdag door het centrum van Arnhem liep, kon er niet omheen: politieke partij Volt wil groot worden

Geverifieerd door MonsterInsights