Özkara Advocaten bezoekt fractie DENK in Tweede Kamer

by AMS97531A123 | 18 mei 2017 16:32

Özkara Advocaten uit Arnhem is donderdagmiddag op bezoek geweest in Den Haag voor een rondleiding in de Tweede Kamer en een bezoek aan de Tweede Kamer-fractie van DENK. Advocaat Ismet Özkara en Solmaz Usanmaz waren samen met een delegatie uit Arnhem in Den Haag. Bronnen uit Arnhem maken hier melding van. 

[1]

Welkomstwoord door Selçuk Öztürk 
Partijvoorzitter Selçuk Öztürk nam de de delegatie uit Arnhem in ontvangst en ging in gesprek met de aanwezige advocaten en juristen. Vooral de aanwezige studenten waren onder de indruk van een ‘live-meeting’ met de partijvoorzitter van DENK en later ook partijleider Tunahan Kuzu. Kuzu schoof wat later aan vanwege een gesprek met formateur Schippers.

Delegatie Ozkara Advocaten met de heren van ‘DENK’

Rondleiding door Tweede Kamer
Veel aanwezigen waren voor het eerst aanwezig in de Tweede Kamer en kregen een rondleiding. Ook was er een gelegenheid om heel even een live Kamerdebat over biologische koeien te volgen in de Tweede Kamer. Tijdens een ‘Meet & Greet’ met Selçuk Öztürk werd het een en ander aan actuele onderwerpen besproken en hoe DENK hiermee omgaat. Kamerlid Farid Azarkan werd later ook gespot en ging in voor het debat heel even in gesprek met de aanwezigen uit Arnhem.

DENK groeit in heel Nederland
Of een delegatie van de aanwezigen uit Arnhem zich gaat aansluiten bij DENK is vooralsnog niet bekend. Vooral de dames waren geinteresseerd in DENK en de jongerenafdeling van de partij. Bronnen dichtbij DENK bevestigen wel dat de partij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen ook mee gaat doen in Arnhem. Behalve Arnhem zijn er minimaal veertien andere steden waar DENK ook lokaal mee gaat doen.

[2]

Nog meer foto’s:

Ontvangst door DENK-medewerker in Tweede Kamer.



Advocaat Ozkara zoekt verslag over Kamerdebat in 1972 (verdrag Turkije en EU)

Leuke reacties na bezoek aan ‘Handelingenkamer’ (oude bibliotheek van het voormalige Min van Justitie)

Advocaten en juristen met elkaar aan tafel….fotomoment

De groeten aan Arnhem van DENK…



Kamerlid Farid Azarkan kort in gesprek met advocaat Ozkara

 

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/05/18/ozkara-advocaten-bezoekt-fractie-denk-in-tweede-kamer/