Aanslagpleger Manchester was ook vergeten zijn ID thuis te laten

Aanslagpleger Manchester was ook vergeten zijn ID thuis te laten

De Engelse politie wist vrij snel dat het om een aanslag ging. De politie verklaarde al dat een zelfmoordaanslag de oorzaak is geweest van de grote explosie in een concertzaal maandagavond. Bij de aanslag kwamen 22 mensen om het leven en raakten 56 mensen gewond.

Engelse politie opvallend snel
Opvallend was wel weer hoe snel de politie in Engeland wist wie de dader was. Ondanks dat het niet met ons wordt gedeeld denken de autoriteiten te weten wie de dader is, aldus Premier May. De aanslagpleger had namelijk een identiteitsbewijs bij zich. Zijn naam kon echter nog niet bevestigd worden. Wat natuurlijk voor nog meer vraagtekens zorgt.
Aanslagen in Europa
Om onduidelijke redenen plegen IS-strijders aanslagen in Europa met de hoop dat de publieke opinie verandert in dat desbetreffende land. De aanslagen vinden ook bijna altijd plaats in verkiezingstijd, wat ook heel bizar is. Kennelijk willen ze bij de IS de verkiezingen saboteren door aanslagen te plegen, waardoor er juist meer haat is richting IS. En regeringen hebben dan nog meer aanleiding om landen binnen te vallen in het Midden Oosten met als ‘doel om de IS uit te schakelen…’

IS claimt aanslag
Inmiddels is ook bekend geworden dat IS de aanslag is geclaimd door IS, (niet verwarren met Islamitische Staat, omdat geen enkele Islamitische land iets te maken heeft met die randdebielen van IS)ReactiesRelated Articles

Zware drugscrimineel probeert vermomd als vrouw te ontsnappen

Het moet niet gekker worden. Sommige grote criminelen doen echt alles om te ontsnappen. Zo ook Clauvina da Silva uit

Turkse premier zet altijd kritische NOS-correspondent voor schut

De Turkse premier Ahmet Davutoglu was in Nederland voor gesprekken met EU-voorzitter Mark Rutte. De Turkse premier sprak met Rutte

iPad in Apple Store Amsterdam ontploft, winkel direct ontruimd

Zondagmiddag zijn meerdere mensen onwel geworden toen een iPad ontplofte in een Apple Store in Amsterdam. De winkel werd daarna