Bekende Gelderse Turk ontmoet Ataturk tijdens Turks Festival Arnhem

Bekende Gelderse Turk ontmoet Ataturk tijdens Turks Festival Arnhem

De bekende Gelderse Turk, Fatih Yilanci, heeft vrijdagmiddag een ontmoeting gehad met de look-a-like van Ataturk. De look-a-like van Ataturk is een van de publiekstrekkers tijdens het Turks Festival dat bij Park Presikhaaf wordt gehouden tot en met aanstaande zondag. Of Goksel Kaya op de hoogte was van de bekendheid van Yilanci is niet bekend.
Beroemd na rol in Turkse muziekclip
Fatih Yilanci werd bekend in Gelderland toen hij in 2011 een rol kreeg tijdens een muziekclip van Sevda Yaman. Hij werd toen in een klap beroemd, omdat het filmpje over de hele wereld te zien was. Het werd zelfs gewoon via Kral TV uitgezonden. Yilanci is tegenwoordig ook actief als KNVB-scheidsrechter. De boomlange Arnhemmer fluit regelmatig wedstrijden van voetbalclubs in de hogere klasse.

De look-a-like van Ataturk, Goksal Kaya, is vaak aanwezig bij festivals omdat hij in veel Turkse docu’s en films heeft gespeeld als Ataturk. Sommige fans van ‘Ataturk’ worden zelfs emotioneel als ze deze man ontmoeten en mogen omhelzen. Hij is tot en met zondag nog in Arnhem.
ReactiesRelated Articles

Arnhem heeft er een nieuwe juwelier bij

Arnhem heeft er sindskort een nieuwe juwelier bij. Aan de steenstraat in Arnhemde was gisteren de officiele opening van Istanbul

Arnhem krijgt weer een grote ‘Chinese Toko’

ARNHEM – De panden aan de Jansplaats 12 en 13 te Arnhem, met een totale oppervlakte van ca. 500 m²,

Cafetaria de Gastronoom haalt McDonald’s in met nieuwste vestiging in Arnhem

Cafetaria De Gastronoom timmert succesvol aan de weg met nieuwe vestigingen in Arnhem en omgeving. Het bedrijf kondigde recent aan