Speciale Ramadan-actie in Arnhem voor maar € 14,95

Speciale Ramadan-actie in Arnhem voor maar € 14,95

De bekendste Grillplace van Arnhem, Chico’s Place, heeft een speciale aanbieding gelanceerd voor tijdens de Ramadan. Tijdens de vastenmaand zijn de meeste moslims aan het vasten en gaat men ook vaker uit eten met familie en vrienden. Om dit nog plezieriger te maken komt Chico met een heuse Ramadan-actie.
Mixed Grill, Soep, Drankje en Baklava
Bezoekers van Chicos’s Place in de binnenstad van Arnhem kunnen tijdens de vastenmaand genieten van een Mixed Grill schotel voor een zeer scherpe tarief van maar 14,95 euro per persoon. Iedereen krijgt een heerlijke mixed grill schotel met verschillende soorten vlees, waaronder Adana, kalfspies, lamskotelet en kipspies. Het bedrag is ook inclusief een heerlijke soep, een drankje en een verse zoete baklava.

Adana schotel bij Chico’s Place

 

Binding met de stad
Chico’s Place heeft vaker aanbiedingen tijdens speciale dagen en concerten. Het bedrijf doet er alles aan om zich te verbinden met de stad en de multiculturele samenleving. Chico zelf voegde er nog aan toe dat alle bezoekers tijdens de Ramadan ook een glaasje Turkse thee krijgen bij de baklava.

Ondanks dat er bijna voor 70 man zitplaatsen zijn is het handig om te reserveren. Reserveer dus tijdig en voorkom teleurstelling door te bellen met Chico’s Place 026 – 351 84 61.
ReactiesRelated Articles

Bedrijfscomplex van ca. 10.000 m² in Duiven heeft een nieuwe eigenaar

DUIVEN – Het bedrijf 4Pet Recycling, dat petflessen verwerkt, opent eind dit jaar de nieuwe locatie op bedrijventerrein InnoFase, aan

BREAKING Politie onderhandelt met Arnhemmer die zichzelf wil opblazen

Zojuis is informatie binnengekomen van een Arnhemmer die zich zelf wil opblazen. Volgens ooggetuigen onderhandelt de politie met de man.

Wonen aan de ‘Skyline’ van Arnhem nu echt mogelijk

VERKOOP PROJECT HIGH PARK ARNHEM GESTART!  Arnhem, 2 juli 2019Het is zover; de verkoop van de appartementen in het project High