Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

Gemeenteambtenaar tegen bekende Arnhemse vlogger: ‘Flikker op man….”

KeizerEnzo uit Arnhem/Velp heeft bijna 10.000 volgers en blijkt ook een ware internetfenomeen te zijn. De vlogger die op een soms vreemde manier vlogs maakt en dit deelt via facebook trekt steeds meer publiek aan.

KeizerEnzo is gewoon echt
In tegenstelling tot veel andere vloggers, is KeizerEnzo niet commercieel en deelt hij alles via facebook. Doordat hij ook echt iedereen filmpt en ‘lastig valt’ komt iedereen vast en zeker een bekende tegen. Zijn filmpjes worden goed bekeken. Per filmpje heeft KeizerEnzo minimaal 10.000 mensen bereikt.

Ambtenaar is woedend
In een van zijn korte vlogs is KeizerEnzo bij de Supercoop in Malburgen. Hij benadert een dame en vraagt of hij een wc-papier mag krijgen omdat hij zonodig moet poepen. De dame in kwestie, vergeet even dat ze ambtenaar is bij de gemeente, en reageert nogal woedend. “Flikker op’ is haar reactie, waarna ze nog een paar gekke dingen zegt die we niet zo goed horen.ReactiesRelated Articles

Politie pakt ‘bekende’ op heterdaad tijdens braderie Waterkwartier

Tijdens de braderie in Zutphen omstreeks 16.00 uur zag een agent een “bekende” van de politie lopen rondom de kraampjes

Ontwerp wandelroute Slag om Arnhem en maak kans op 1000 euro

De gemeente Arnhem schrijft een ideeënwedstrijd uit voor een goede looproute van station Arnhem Centraal naar Airborne at the Bridge

Gemeente waarschuwt voor nep-medewerker aan deur

De gemeente maakte vandaag in een verklaring melding van een enorm vervelend bericht waarbij geld is ‘gestolen’ van een Arnhemmer.