Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

De vaste klanten van Barlas Döner in het Broek moeten tijdens Hemelvaartsdag uitwijken naar de Hommelstraat waar de jaarmarkt  georganiseerd wordt. Donderdag staat het kraampje dus tijdelijk niet bij de Aldi.

Hemelvaartsdag niet bij de Aldi
Het management van Barlas Döner maakte onlangs bekend dat het donderdag niet bij de Aldi zal staan omdat het kraampje dan aan de overkant van de Leuke Linde in de Klarendal zal staan. Tijdens de jaarmarkt komen tienduizenden bezoekers naar Arnhem om de jaarmarkt te bezoeken. Vrijdag is het kraampje gewoon wel weer terug bij de Aldi.

2 kilometer langer jaarmarkt
De 2 kilometer lange jaarmarkt wordt al sinds 1982 georganiseerd en krijgt vanuit heel Nederland bezoek. Vooral als het heel warm is lopen er op zo een dag vijfttig tot zeventig duizend mensen rond die allerlei kraampjes bezoeken.

Alle winkels aan de hommelstraat en hommelsweg hebben dan hun eigen kraampje met nonfood, lekkere hapjes, fruit, elektronica en andere spullen. Veel bedrijven van buiten Arnhem zijn ook al jaren vaste klant bij de bekendste jaarmarkt van Nederland.

ReactiesRelated Articles

Arnhem verwelkomt 21 Nederlanders

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Gerrie Elfrink dinsdag 16 mei jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte

Gratis eten en geld verdienen kan bij Chico’s Place

Chico’s Place en Chico’s Place To Go komen met iets unieks om nieuwe bezorgers en medewerkers te vinden. In een

Gratis compost tijdens compostmaand voor alle Arnhemmers

Van 11 maart t/m 1 april deelt de gemeente Arnhem gratis compostzakken uit. De gemeente wil met deze actie Arnhemmers