Vlogger KeizerEnzo brengt Arnhem leuk in beeld

Vlogger KeizerEnzo brengt Arnhem leuk in beeld

De bekende Arnhemse vlogger KeizerEnzo brengt op een eigenzinnige manier heel Arnhem  en omgeving in beeld. Niet iedereen zit daar natuurlijk op te wachten, ondanks dat het vaak gewoon heel leuk is om KeizerEnzo te zien wandelen met zijn hondje. Onlangs reageerde een ambtenaar nog agressief toen KeizerEnzo om wc-papier vroeg. (foto:screenshot filmpje Facebook)

Opnames aan de Steenstraat
Drie dagen geleden was KeizerEnzo ook te zien op de Steenstraat waar hij opnames maakte voor zijn nieuwste vlog. KeizerEnzo laat Arnhem op een bijzondere en vooral natuurlijke manier zien. Hij loopt langs Turkse koffiehuizen, telefoonzaken en fietswinkels en neemt alles en iedereen op. Als Arnhemmer kom je dan ook alleen maar bekenden tegen waardoor de filmpjes van KeizerEnzo leuker zijn dan vele andere vlogs.

Filmpje al 30.000 keer bekeken
Het filmpje over de Steenstraat is al meer dan 30.000 keer bekeken. De gemeente Arnhem zal vast jaloers zijn op de filpmjes van KeizerEnzo, omdat de gemeente ondanks budgetten van duizenden euro’s nooit zoveel kijkers bereiken om de stad te promoten.

Check de laatste vlog van KeizerEnzo over de Steenstraat:

ReactiesRelated Articles

Menzis weigert vergoeding training geleidehond, Arnhemmer nu in de problemen

Het verhaal gaat over de man van Floor Gunes-van Ent uit Arnhem. Volgens Floor heeft ze een geweldige man met

Bram Som opent nieuwe beweegroutes Park Sonsbeek

p zondagmorgen 8 januari opent Bram Som – Europees Kampioen 800 meter in 2006 –  de nieuwe beweegroutes in Park