Ibni-Sina uit Arnhem wint 1e prijs tijdens Landelijke Islam Kenniswedstrijd

by AMS97531A123 | 1 juni 2017 11:57

Arnhem krijgt de laatste tijd meer promotie als stad dan voorheen. De Gelderse hoofdstad heeft nu ook een basisschool[1] als kampioen naar aanleiding van een Landelijke Islam Kenniswedstrijd. 

[2]

Hoofdprijs gewonnen
De leerlingen van de Islamitische basisschool Ibni-Sina uit Klarendal hebben een prijs naar Mekka (Umra) gewonnen. Leerlingen Irem en Amir uit groep 8 mogen samen met hun ouders een prachtige reis maken naar Mekka dankzij de hoofdprijs die ze hebben gewonnen. De trotse winnaars stonden gingen later ook op de foto met hun klas en groep 8 meester Mustafa Eroglu.

Top 7 van basisscholen in Arnhem
Aan de Landelijke Islam Kenniswedstrijd deden ook andere basisscholen mee vanuit heel Nederland. In veel steden zijn tegenwoordige Islamitische basisscholen die succesvol bezig zijn. De Islamitische basisschool[3] in Arnhem is dan ook een van de beste in Arnhem. Groep 8 heeft dit jaar zelfs boven het landelijk gemiddelde gescoord en de school behoort tot de top 7 [4]van de basisscholen in Arnhem.

[5]

Hoofdprijs voor Irem en Amir van Ibni-Sina uit ArnhemEndnotes:
  1. basisschool: http://haberarnhem.nl/2017/05/08/islamitisch-basisschool-groeit-enorm-dankzij-nieuwe-turkse-directeur/
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. Islamitische basisschool: http://haberarnhem.nl/2017/05/08/islamitisch-basisschool-groeit-enorm-dankzij-nieuwe-turkse-directeur/
  4. de top 7 : http://haberarnhem.nl/2017/05/08/islamitisch-basisschool-groeit-enorm-dankzij-nieuwe-turkse-directeur/
  5. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/01/ibni-sina-uit-arnhem-wint-1e-prijs-tijdens-landelijke-islam-kenniswedstrijd/