Ramadan-pauze leidt tot frustratie bij moslim-haters in Rotterdamse raad

Ramadan-pauze leidt tot frustratie bij moslim-haters in Rotterdamse raad

Onderstaande schokkende beelden komen van een gemeenteraadsvergadering uit Rotterdam. Schokkend omdat de lezer er vast en zeker moeite mee zal hebben om dit te geloven. Zonder ook maar een politieke partij te noemen, laten we zien hoe erg het gesteld is met moslimhaat in Nederland. Gelukkig is niet bij iedereen het geval in Nederland. 

‘Ophef’ in Rotterdamse raad
Er ontstaat in de ‘raad’ ophef als Rotterdammers met een ander achtergrond een verzoek indienen voor het verbreken van het vasten tijdens een iftar-maaltijd. Veel moslims vasten en horen tijdens zonsondergang het vasten te verbreken met een maaltijd. Een vergadering bijwonen gaat dan niet lukken. En zeker niet als je al 18 uur heb gevast.
Rechtse partijen komen in opstand
Verschillende rechtse partijen en bounty-Rotterdammers komen in opstand en laten merken hoe erg het gesteld is met acceptatie van de andere Rotterdammer met een Islamitische achtergrond. Allerlei ‘fake-argumenten’ worden opgesomd om deze mensen niet te laten genieten van hun iftar-maaltijd, dat maximaal misschien een kwartier duurt. In de tussentijd is er wel tijd voor een discussie van minimaal 5 minuten.

Ziek in hun hoofd
Deze mensen mag je geen eens racisten noemen, omdat ze alles behalve gezond zijn. Deze mensen zijn letterlijk ziek in hun hoofd en komen met de raarste uitspraken als het gaat om anderen dan zijzelf. gelukkig waren er ook gemeenteraadsleden in de Rotterdamse raad die het opnamen voor deze vastende Rotterdammers.


ReactiesRelated Articles

Politie geeft beelden liquidatiepoging A’dam-Oost

De daders van de schietpartij in café de Zon aan de Pretoriusstraat in Amsterdam-Oost zijn gevlucht in een zwarte BMW Station uit de

BEELDEN NOS doet er alles aan om PVV groter te maken

Bij de NOS zijn ze alles behalve onafhankelijk. Dit blijkt uit recente beelden van de extreem-rechtse Wilders en zijn soldaten

Oorlog Syrie: Turkije heeft beste artillerie-eenheid van de NAVO

De Turken bestoken het noorden van Syrie, dichtbij de Turkse grens, al twee dagen met artilleriegeschut dat nu in handen