Ramadan-pauze leidt tot frustratie bij moslim-haters in Rotterdamse raad

Ramadan-pauze leidt tot frustratie bij moslim-haters in Rotterdamse raad

Onderstaande schokkende beelden komen van een gemeenteraadsvergadering uit Rotterdam. Schokkend omdat de lezer er vast en zeker moeite mee zal hebben om dit te geloven. Zonder ook maar een politieke partij te noemen, laten we zien hoe erg het gesteld is met moslimhaat in Nederland. Gelukkig is niet bij iedereen het geval in Nederland. 

‘Ophef’ in Rotterdamse raad
Er ontstaat in de ‘raad’ ophef als Rotterdammers met een ander achtergrond een verzoek indienen voor het verbreken van het vasten tijdens een iftar-maaltijd. Veel moslims vasten en horen tijdens zonsondergang het vasten te verbreken met een maaltijd. Een vergadering bijwonen gaat dan niet lukken. En zeker niet als je al 18 uur heb gevast.




Rechtse partijen komen in opstand
Verschillende rechtse partijen en bounty-Rotterdammers komen in opstand en laten merken hoe erg het gesteld is met acceptatie van de andere Rotterdammer met een Islamitische achtergrond. Allerlei ‘fake-argumenten’ worden opgesomd om deze mensen niet te laten genieten van hun iftar-maaltijd, dat maximaal misschien een kwartier duurt. In de tussentijd is er wel tijd voor een discussie van minimaal 5 minuten.

Ziek in hun hoofd
Deze mensen mag je geen eens racisten noemen, omdat ze alles behalve gezond zijn. Deze mensen zijn letterlijk ziek in hun hoofd en komen met de raarste uitspraken als het gaat om anderen dan zijzelf. gelukkig waren er ook gemeenteraadsleden in de Rotterdamse raad die het opnamen voor deze vastende Rotterdammers.




Related Articles

‘Steun lokale horecazaken door niet te bestellen via Thuisbezorgd’

Als je het nog niet wist dan weet je het nu! Thuisbezorgd ‘pakt’ rond de 13% aan commissiekosten voor een

Erdogan: Turkije staat geen nieuw land toe in Noord-Syrië

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zaterdag laten weten dat Turkije niet zal toestaan dat er een nieuw land

Turkije pakt Duitsland net zo hard terug met een ‘negatief reisadvies’

De Turkse Ministerie van Buitenlandse Zaken, heeft Turkse Duitsers en Turken die Duitsland gaan bezoeken gewaarschuwd met een negatief reisadvies.

Geverifieerd door MonsterInsights