Dringend advies van de gemeente om de Nelson Mandelabrug te mijden

by AMS97531A123 | 3 juni 2017 13:56

Aanstaande dinsdag, 6 juni, starten de werkzaamheden aan de Weerdjesstraat. De straat krijgt een nieuw wegdek en aan beide zijden komen trottoirs en fietspaden. Doorgaand verkeer zal veel last hebben van de werkzaamheden omdat er maar een rijstrook beschikbaar zal zijn. Het verkeer van Arnhem-Zuid via de Nelson Mandelabrug gaat hier ook veel hinder van ondervinden. (foto: gemeente Arnnhem[1])

Na de herinrichting hebben fietsers en voetgangers meer ruimte en is het gemakkelijker om de Weerdjesstraat over te steken richting de Rijn. De herinrichting van Weerdjesstraat is onderdeel van de opknapbeurt van de zuidelijke binnenstad.

[2]

Dringend advies: Nelson Mandelabrug vermijden
Volgens de gemeente zullen de werkzaamheden voor de nodige overlast en vertraging zorgen. Via huis-aan-huis-brieven, een bewonersbijeenkomst die in mei heeft plaatsgevonden, aankondigingen op tekstkarren en berichten in verschillende media proberen aannemer en gemeente gebruikers, bewoners en bezoekers zo goed mogelijk voor te bereiden en op die manier de overlast zoveel mogelijk te beperken. Mensen die vanuit Arnhem-zuid naar de stad willen komen, wordt dringend geadviseerd de Nelson Mandelabrug te mijden en vooral de borden te volgen.

Omgevingsmanager
Aannemer NTP Infra heeft speciaal voor het geven van informatie aan bewoners, bedrijven en bezoekers van Arnhem een omgevingsmanager aangesteld, Henk Bos. Deze is regelmatig op locatie aanwezig, maar altijd te bereiken via mail en/of telefoon: h.a.bos@outlook.nl[3] of 0617676627
[4]

Endnotes:
  1. gemeente Arnnhem: https://www.arnhem.nl/stad_en_wijken/Wegen_en_vervoer/wegwerkzaamheden/Werkzaamheden_Weerdjesstraat_starten_6_juni
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  3. h.a.bos@outlook.nl: mailto:h.a.bos@outlook.nl
  4. [Image]: http://www.chicosplace.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/03/dringend-advies-van-de-gemeente-om-de-nelson-mandelabrug-te-mijden/