VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

VIDEO Masturberende taxichauffeur krijgt bezoek van de politie

De masturberende taxichauffeur krijgt een bezoekje van de politie.

Aangesproken
Eerder deze week gingen er meerdere filmpjes rond op sociale media. Op deze filmpjes was te zien hoe de man zich aan het masturberen was. Dit deed hij in de taxi nabij een groot speelveld. Een fietser legde vast dat de geparkeerde chauffeur met zijn geslachtsdeel aan het spelen was aan de rand van de wijk de Kruiskamp in Den Bosch. Het feit dat het bij een speelveld was, zorgde voor extra boosheid van de fietser. De chauffeur ‘verdedigde’ zijn activiteit dat hij de ziekte van crohn zou hebben en heel veel pijn zou hebben.
Bezoekjes
De chauffeur heeft volgens meerdere bronnen gisteren eerst bezoek gehad van twee nogal boze mannen. Hij heeft namelijk klappen van de heren gekregen voor het feit wat hij volgens de mannen in de auto heeft gedaan. Ook zijn de ruiten van zijn huis ingegooid. De politie heeft de man naar een veilige plek overgebracht(is dus niet aangehouden) en onderzoekt of de man in het filmpje inderdaad iets strafbaars heeft gedaan. Geadviseerd wordt om het filmpje waar de handeling verricht NIET te delen.
ReactiesRelated Articles

Pide & Grill presenteert ambachtelijke ‘Etli Ekmek’ in Gelderland

Pide en Grill in Apeldoorn is sinds april 2015 geopend in Apeldoorn en is nu al aardig succesvol. Het restaurant

Arnhemmer Ferdi scoort twee keer in Istanbul

Ex-ESA speler Ferdi Kadıoğlu steelde zaterdagavond weer de show in Istanbul. De 20-jarige Turkse Nederlander scoorde twee keer voor de

Islamitisch basisschool groeit enorm dankzij nieuwe Turkse directeur

Basisschool Ibni-Sina in Klarendal heeft al sinds een jaar een nieuwe directeur. Yücel Aydemir heeft 26 jaar een UWV achtergrond