Voorbereiding: Gaat Vitesse ook oefenen tegen Turkse clubs?

Voorbereiding: Gaat Vitesse ook oefenen tegen Turkse clubs?

De voorbereidingen van het nieuwe seizoen krijgen steeds meer vorm maakte Vitesse bekend in een persbericht. De selectie heeft op 25 juni haar eerste training en maakte ook het trainingskamp definitief met enkele belangrijke oefenduels op het programma. (bron: Vitesse)

Datum eerste training bekend
De eerste training van Vitesse is zondag 25 juni op Papendal en begint om 12.00 uur. Op 8 juli is er al een oefenduel tegen het Belgische KV Oostende waarvan de locatie nog bekend gemaakt moeten worden. Oostende was ook afgelopen jaar tegenstander van de Arnhemse club tijdens een oefenduel. De Belgen pakten woensdagavond voor het eerst in de geschiedenis een Europees ticket door in de ‘barrage’ Racing Genk met 3-1 te verslaan. De ploeg mag in de derde voorronde instromen.

Geen oefenwedstrijden tegen Turkse clubs
Vitesse speelt helaas geen oefenduels tegen bekende Turkse clubs. De clubs die de Arnhemmers tegenkomen tijdens oefenduels hebben we voor de lezer op een rijtje gezet. Indien via makelaars alsnog een wedstrijd wordt geregeld tegen een Turkse club, maken we daar zeker melding van.

Oostenrijk en Sparta Praag
Vitesse gaat van 1o tot en met 16 juli op trainingskamp naar Oostenrijk. Op 15 juli is daar ook nog een oefenduel. Op donderdag 20 juli staat de volgende, buitenlandse, wedstrijd op het programma. De ploeg van hoofdtrainer Henk Fraser oefent in Praag tegen Sparta Praag. Het duel wordt gespeeld in de Generali Arena van de Tsjechen.

Aston Villa
Vijf dagen na Praag treffen de Arnhemmers een Engelse tegenstander: Aston Villa. De specifieke locatie en aanvangstijdstip van deze wedstrijd is nog niet definitief. Ook hier meer informatie zodra bekend. Voor de start van 16|17 werd ook al geoefend tegen een club uit het Championship, Newcastle United. De ploeg werd uiteindelijk kampioen en speelt komend seizoen weer in het Premiership.

Johan Cruijff Schaal
Na de diverse oefenduels en het trainingskamp begint op zaterdag 5 augustus het echte werk. Door de bekerwinst spelen we in De Kuip om de Johan Cruijff Schaal vs Feyenoord. Een week later is het tijd voor speelronde 1 van de Eredivisie.

Overzicht
Zondag 25 juni, eerste training Papendal (12.00 uur)
Zaterdag 8 juli, Vitesse vs KV Oostende (16.00 uur)
10-16 juli, trainingskamp Oostenrijk
Donderdag 20 juli, Sparta Praag vs Vitesse (Praag)
Dinsdag 25 juli, Aston Villa vs Vitesse
Zaterdag 29 juli, oefenwedstrijd
Zaterdag 5 augustus, Feyenoord vs Vitesse (Johan Cruijff Schaal)
11/12/13 augustus, start Eredivisie




Related Articles

Invaller Fatih Alagoz redt punt tegen SDZZ (3-3)

Fatih Alagoz mocht zondagmiddag tien minuten voor tijd invallen van trainer Rasid Gunes. Dit was voor de supersub van Elsweide

Na Chelsea gaat Vitesse ook Russische eigenaar kwijtraken

Valeriy Oyf heeft besloten om zijn aandelen in B.V. Vitesse te verkopen. Bovendien treedt de grootaandeelhouder per direct terug uit de Raad van Commissarissen

4e elftal Elsweide neemt revanche en wint Turkse derby tegen Dierense boys

Het vierde elftal van Elsweide heeft de derby tegen Dierense Boys met 2-1 gewonnen. Niet lang geleden kwamen de teams

Geverifieerd door MonsterInsights