17 woningen en 5 winkels verkocht aan bekende nieuwe eigenaar

17 woningen en 5 winkels verkocht aan bekende nieuwe eigenaar

Het woon-/winkelcomplex in de binnenstad van Arnhem,  bestaande uit 17 appartementen en 5 commerciële ruimten op de begane grond , is verkocht aan de bekende vastgoedontwikkelaar Stadswaarde.

Duurzame en intelligente woningbouw
Stadswaarde is een binnenstedelijke vastgoedontwikkelaar die zich richt op ontwikkeling van duurzame en intelligente gebouwen voor wonen, werken en winkelen in de binnensteden van de Randstad, Brabantse Stedenrij en Arnhem/Nijmegen.

Blij met de aankoop
“Wij zijn blij met de verwerving van het pand aan de Broerenstraat”, aldus directeur Jeroen Messemaeckers. “Het pand ligt op een prachtige locatie in de binnenstad, op één van de plekken waar de Middeleeuwse Sint Jansbeek weer wordt aangelegd, schuin tegenover het Focus Filmtheater dat nu in aanbouw is.” Op korte termijn zal Stadswaarde haar plannen met betrekking tot ontwikkeling van de locatie bekend maken. Stadswaarde heeft LEVS Architecten uit Amsterdam aangetrokken als architect.

De gemeente Arnhem werd bij de structurering en verkoop geadviseerd door haar huismakelaar Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit Arnhem, partner in Dynamis, in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen.Related Articles

Ondanks woningurgentie heeft mama 15.000 euro nodig voor aanpassing kamer

Je zou maar een moeder zijn met vier kinderen en moeten verhuizen omdat Emirhan (4) de ziekte van Duchenne (DMD)

Beste Turkse doelman van Gelderland is meer dan alleen een sporter

Doelman Sinan Bağcı is meer dan alleen top doelman en topsporter. De bekende doelman uit Arnhem en de beste Turkse

Susan van Ommen: ‘Begrijpelijke taal voor iedereen’

Berichten van de gemeente moeten niet op het niveau van de ambtenaar, maar begrijpelijk zijn voor de meeste inwoners. Met

Geverifieerd door MonsterInsights