Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

Vechtpartij Druten: Yildirim (19) werd meerdere keren met een hamer geslagen

De grote vechtpartij zondagavond in Druten zorgde voor veel ophef in heel Nederland. Het ging er ook heftig aan toe volgens berichtgeving van Omroep Gelderland. Omroep Gelderland hield een interview met een van de jongens die zwaar werd toegetakeld. (foto: screenshot)

Meerdere keren met hamer geslagen
Aan Omroep Gelderland vertelde de 19-jarige Yıldırım Şengül dat hij meerdere keren met een hamer werd geslagen. De 19-jarige heeft ook allerlei wonden aan zijn hoofd en armen overgehouden, nadat bij hem werd ingebeukt met een hamer. Zijn broer is erger aan toe, die moest direct geopereerd worden aan zijn vingers. Opvallend genoeg blijft de 19-jarige jongen zeer kalm en deelt hij verschillende details over de vechtpartij.

Acht auto’s vernield
Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Meerdere mensen raakten zondagavond gewond en acht auto’s werden in brand gestoken en vernield. De ’tegenpartij’ uit Tiel was dus extreem woedend. Volgens de 19-jarige Yıldırım Şengül ging het om een ruzie dat was ontstaan na werkzaamheden (400 uur) waarvoor niet was betaald.





Related Articles

Turkse ondernemers waakzaam na vreemde autobranden in Arnhem

Het is duidelijk dat iemand in Arnhem de aandacht wil trekken door auto’s van Turkse ondernemers in Arnhem in brand

Bekende Arnhemmers en politici zeer tevreden met uitslag referendum

(Politiek) Arnhem viert feest nadat bekend werd gemaakt dat 64,7% van de Arnhemmers voor stemde. Op foto’s op social media

Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent winkel in Presikhaaf

Als we de bronnen mogen geloven in Arnhem is winkelcentrum Presikhaaf binnenkort weer een grote Turkse supermarkt rijker. Na de

Geverifieerd door MonsterInsights