Moslim met kapmes is een terrorist, kale Hollander een messenzwaaier

Moslim met kapmes is een terrorist, kale Hollander een messenzwaaier

Woensdagmiddag werd een man in Winterswijk in zijn been geschoten door de politie. Agenten hebben gericht gevuurd, nadat de ‘messenzwaaier’ niet reageerde op waarschuwingsschoten van de agenten.

Dit gebeurde bij een apotheek waar ook veel mensen aanwezig waren. In Winterswijk was er veel politie op straat. Een ruime omgeving van de Vredensestraat werd dan ook afgezet door de politie. Opvallend is wel dat geen een journalist de buren opzoekt van de ‘messenzwaaier’ om vragen te stellen over deze man.

‘Media Nederland’ publiceerde dit ook als gewoon nieuws, terwijl dezelfde journalisten en kranten het standaard anders brengen als de man een baard heeft of lijkt op een moslim. De man in kwestie dreigde vanmiddag ook anderen met een kapmes. Het enige wat de ‘Kale Hollander’ vandaag niet deed was het schreeuwen van ‘Allahu Akbar’ (God is Groot/machtig). Alsof dat het verhaal erger maakt.

Het is elke keer weer opvallend hoe witte journalisten omgaan met nieuws als het om moslims of ‘allochtonen’ gaat. Je vraagt je dan echt af waar zo een journalist last van heeft. Een artikel wordt echt niet vaker gelezen als ’the attacker’ Allahu Akbar roept.

Het AD had het over een Messenzwaaier in Winterswijk. Bij de Telegraaf werd de agressieve man een Messentrekker genoemd. De Tubantia had het ‘gewoon’ over een man. The Post Online maakte het natuurlijk interessanter door het ‘donkergekleurde’ man te noemen.

Check de beelden:








Related Articles

Aanslagpleger Manchester was ook vergeten zijn ID thuis te laten

De Engelse politie wist vrij snel dat het om een aanslag ging. De politie verklaarde al dat een zelfmoordaanslag de

Turken buitenland ook verkiesbaar voor verkiezingen Turkije

Turken die buiten Turkije wonen, krijgen binnenkort het recht om zich kandidaat te stellen voor de verkiezingen in Turkije. Dat

Syrisch Meisje (9) barst in tranen uit tijdens The Voice Kids

‘Atouna Ettofouli’ (‘Geef ons een kindertijd’) is een bekend Libanees nummer dat oorspronkelijk over de burgeroorlog in Libanon gaat.

Geverifieerd door MonsterInsights