OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

OM maakt helaas meer bekend over moord op Romy (14)

Het OM maakte woensdagmiddag bekend dat het 14-jarige meisje (Romy) uit Hoevelaken seksueel is misbruikt. Het lichaam van Romy werd gevonden in Achterveld. (foto: screenshot youtube)14-jarige verdachte zit vast
Inmiddels zit een verdachte van 14 jaar vast in de cel. Volgens het OM kende hij het slachtoffer van school. De jongen wordt er van verdacht dat hij Romy seksueel misbruikt heeft en om het leven heeft gebracht. Of ze in dezelfde klas zaten, is ook niet bekend. Meer informatie werd er niet gedeeld door het OM.

Langer vastzitten
Donderdag zal de rechter-commissaris bepalen of de jongen langer moet vastzitten of dat hij vrij mag rondlopen. Ondanks dat niet bekend is wat voor bewijs het OM gaat niemand er vanuit dat de verdachte uberhaupt vrij komt in afwachting van een zitting.

ReactiesRelated Articles

PowNed gestraft vanwege Kuzu en Ozturk

Afgelopen week waren de rollen omgedraaid. Dominique Weessie, oprichter van o.a. GeenStijl en de omroep PowNed en Rutger Castricum meldden

VIDEO Bekende Turkse bokser overleden na kort ziekbed

De stier van Bospurus, Sinan Samil Sam, is overleden. De ex-wereldkampioen (zwaargewicht) was al een tijd ziek en de klachten

Eindhovenaar krijgt zijn zin: Motoragent valt van motor

Een Eindhovenaar krijgt zijn zin tijdens een rit in Eindhoven. De bestuurder van een auto rijdt op een gegeven moment