TUI heeft nu al 14% meer vakantieboekingen naar Turkije

TUI heeft nu al 14% meer vakantieboekingen naar Turkije

Turkije is ‘nog steeds’ hot voor de Nederlanders. Volgens een bericht van het AD gaan niet alleen Russen massaal naar Turkse badplaatsen, ook Nederlanders boeken veel meer vakanties dan in 2016. Volgens het artikel van het AD zit de toerisme in de Turkse badplaatsen deze zomer weer in de lift. (foto: pixabay)

Afgelopen week veel boekingen naar Turkije

Vooral in de afgelopen weken zijn er veel boekingen naar Turkije. De zomervakantie komt er aan, en hoe langer je wacht hoe duurder alles wordt. Reisorganisatie TUI heeft in de maanden januari tot en met mei nu al 14% meer tickets verkocht dan in 2016. En dit stijgt alleen maar. Turkije is de last-minute bestemming voor veel Nederlandse vakantiegangers. De hotels in Spanje en in Griekenland raken natuurlijk ook vol, en zijn over het algemeen veel duurder. In Turkije ben je ook veel goedkoper uit.

Toerisme naar Turkije bijna op oude niveau

Bij de andere reisorganisaties is de stijging rond de 5% in vergelijking met 2016. ‘Als de omstandigheden onveranderd blijven, zit het toerisme in 2018 weer op het niveau van de jaren voor de Turkse coup’, aldus Rovert Schmidt, eigenaar van reisbureau Tjingo. De helft van de vakantieboekingen tijdens de pinksterdagen hadden Turkije als bestemming.




Related Articles

Like en deel om alle ‘debiele’ Wilders stemmers te bereiken….

De Islamitiche Stichting Nederland (Diyanet), grootste moskeeorganisatie van Nederland, komt met een filmpje over het leven van profeet Mohammed. 

PKK’er vertelt waarom vrouwen zich niet moeten aansluiten bij de PKK

Een vrouwelijke terrorist die zich onlangs in Nusaybin overgaf aan het Turkse leger vertelde hoe erg het was bij de organisatie van

Moradzo vertelt eerlijk waarom hij gekozen heeft voor de Randstad

Barber Talks van Alem the Barber uit Arnhem is een begrip geworden in Nederland. De bekende barber uit de Arnhemse

Geverifieerd door MonsterInsights