D66 en VVD Arnhem organiseren samen bijeenkomst Liberale borrel

by AMS97531A123 | 9 juni 2017 17:05

Op woensdag 14 juni organiseren D66 Arnhem en VVD Arnhem samen een Liberale borrel. De borrel is vanaf 20:00 uur bij Vicini, Koningstraat 32, Arnhem. Fractie- en bestuursleden van beide partijen gaan met geïnteresseerde Arnhemmers in gesprek over de overeenkomsten en verschillen. De Liberale borrel is een laagdrempelige bijeenkomst om kennis te maken met de diversiteit van het liberalisme.

[1]

D66 en VVD trekken samen op

D66 en VVD trekken soms samen op, maar staan net zo goed soms tegenover elkaar. Toch putten ze elk op hun eigen manier uit het liberalisme, een politiek-maatschappelijke stroming die ontstaan is in de Verlichting van de 18e eeuw, waarin de vrijheid (libertas) van denken, geloven en handelen van ieder individu centraal staat.

Liberale borrel

Bij de liberale borrel kunnen alle geïnteresseerde Arnhemmers terecht, ook niet-leden. In informele sfeer kunnen zij in gesprek gaan met fractie- en bestuursleden van beide partijen over de overeenkomsten en verschillen, de Arnhemse politiek, of eigen specifieke onderwerpen. De Liberale borrel is op woensdag 14 juni vanaf 20:00 uur bij Vicini, naast het Stadhuis. De toegang is natuurlijk gratis.

[2]`


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  2. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/09/d66-en-vvd-arnhem-organiseren-samen-bijeenkomst-liberale-borrel/