MASV heeft in het nieuwe seizoen alleen maar grote voetbalnamen

by AMS97531A123 | 10 juni 2017 14:16

De Arnhemse voetbalclub uit Arnhem-Zuid, MASV, speelt in het nieuwe seizoen in de derde klasse. Na jaren van minder succes in de vijfde klasse is het eerste elftal van MASV tegenwoordig een ‘grote jongen’ dankzij verschillende investeringen in de club. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])

[2]

Promotie naar derde klasse

Na de promotiewedstrijden tegen Broekland (1-2 en 3-0) was voorzitter Eef Kasteel trots op datgene wat zijn elftal had bereikt. Dit kondigde hij aan verschillende lokale media. MASV werd weer op de kaart gezet, en lijkt AFC Arnhem (FC Presikhaaf) te gaan volgen als club met zeer bekende grote voetbalnamen uit de stad.

Grote voetbalnamen uit Arnhem

Trainer Jhon van Beukering doet het aardig met bekende Arnhemse namen zoals Moussa Hamdaoui, Veli Arslantas en Raoul Leenders. En met goalgetter Angelo Siep wordt er altijd wel gescoord bij MASV. Van Beukering gaat in het nieuwe seizoen ook ‘zeker’ knallen dankzij goede spelers die ook hebben gekozen voor MASV. Rifat Bugdayci[3], Dwayne Grot, Shiwan Hamdaziz en Anthnoy Volgelaar hebben ook al volgens verschillende bronnen een akkoord bereikt met MASV. Topspit Esen Gurbuz[4] volgt misschien ook nog richting MASV.


Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.hetgeldersevoetbal.nl
  2. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  3. Rifat Bugdayci: http://haberarnhem.nl/2017/01/05/rifat-bugdayci-en-esen-gurbuz-reageren-op-transfergeruchten/
  4. Esen Gurbuz: http://haberarnhem.nl/2015/03/03/esen-gurbuz-maakt-reden-vertrek-bij-afc-arnhem-bekend/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/10/masv-heeft-in-het-nieuwe-seizoen-alleen-maar-grote-voetbalnamen/