VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

VIDEO Zo makkelijk neemt een kinderlokker jouw kind mee!

Zo makkelijk is het dus om een kind mee te nemen.
Kinderlokkers
De laatste tijd staat het onderwerp ‘kinderlokker’ hoog in het nieuwslijstje van vele grote media. Hoe vaak heeft u bijvoorbeeld zelf gehoord over een kinderlokker of mogelijke kinderlokkers in de buurt? Het komt helaas steeds vaker voor. Hierdoor durven steeds minder ouders hun kind ergens te laten spelen zonder toezicht van een betrouwbare volwassene.

Experiment
Als ouder zijnde kan je dit niet vaak genoeg zeggen. “Je mag niet met vreemde mensen mee/praten, je mag niets van vreemde mensen aannemen” Als jij denkt dat jouw kind niet met een wildvreemde mee zal gaan heb je het hoogstwaarschijnlijk mis. Een bekende Youtuber maakt ouders bewust van het gevaar hoe na├»ef kinderen wel niet kunnen zijn. In het filmpje hieronder laat hij zien hoe hij kinderen, uiteraard waar de ouders van ingelicht waren, uit de speeltuin mee weet te nemen.

ReactiesRelated Articles

Moskee bomvol tijdens eerste vrijdaggebed van 2016

Vrijwel alle moskeeen in Nederland waren vandaag bomvol tijdens het eerste vrijdaggebed van 2016. Het vrijdaggebed onderscheidt zich van de

Wilders weigert baklava van bekende Turkse horecaondernemer

Geert Wilders kreeg woensdagmiddag baklava aangeboden van de bekende Turkse horecaondernemer Chico van Chico’s Place uit Arnhem. De extreemrechtse politicus

Commando eenheid PKK kiest steeds vaker voor sexy mannen

De PKK probeert steeds nieuwe tactieken uit om onherkenbaar aanslagen te plegen tegen politieagenten en onschuldige burgers in Turkije. Zo