Oud-AFC Arnhem trio mogelijk toch naar Elsweide

by AMS97531A123 | 11 juni 2017 22:59

De geruchtenmachine draait maar rond en amateurvoetballers kunnen tot 15 juni een overschrijving naar een andere club bekend maken bij de club. De redactie van HaberArnhem werd getipt over een interessante aanstaande transfer. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])

‘Oud-Afc Arnhem trio naar Elsweide’

Oud-AFC Arnhem trio Mehmet Akpolat, Ali Deniz en Levent Akat staan dichtbij een transfer naar vijfdeklasser Elsweide. De geruchten werden alleen maar groter nadat bekend werd dat de ‘Jaap Stam’ van Arnhem, Samir Yazilitas [2]al een akkoord had bereikt met de club uit Presikhaaf. Samir heeft een goede band met deze trio en speelde ook lang met deze voetballers samen.

Lees verder onder foto

[3]

Trio staat op ‘kandidatenlijst’ Elsweide

Bronnen dichtbij Elsweide melden dat de drie heren op een shortlist staan om de selectie van het eerste elftalt te voltooien. Het zijn natuurlijk niet de minste namen; Ali Deniz, Levent Akat en Mehmet Akpolat hebben jarenlang op niveau gespeeld bij verschillende Arnhemse clubs, waardoor een transfer naar Elsweide wereldnieuws zou zijn voor lokale begrippen. Op dat lijstje staan overigens ook Emre Güzelyağcı, Ismet Dilekçi en Ahmet Bagcı.

‘Tussenpersonen hebben elkaar al gesproken;’

Verschillende ’tussenpersonen’ hebben al contact gezocht met Ali Deniz om een gesprek te voeren met eerste elftal trainer Raşid Güneş. Een gesprek met de heren heeft nog niet plaatsgevonden. De trainer van Elsweide bevestigde een paar dagen geleden al dat er nog geen gesprek had plaatsgevonden met Deniz, maar dat het wel aanstaande was. Deniz daarentegen staat niet negatief tegenover een transfer naar Elsweide: ‘Ik heb nog niemand gesproken en stel natuurlijk geen eisen van te voren. Ik wil wel in eerst in gesprek en duidelijkheidheid krijgen over de visie van de trainer van Elsweide. Of ik een basisplek krijg of niet is niet aan mij, maar aan de trainer.’

[4]

Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.hetgeldersevoetbal.nl
  2. Samir Yazilitas : https://haberarnhem.nl/2017/06/08/samir-yazilitas-akkoord-met-transfer-naar-nieuwe-club/
  3. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  4. [Image]: http://www.bmsigortam.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/11/oud-afc-arnhem-trio-mogelijk-toch-naar-elsweide/