Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Twee Arnhemmers (39 en 44) gewond bij steekincident in Park Sonsbeek

Zondagavond raakten twee Arnhemmers gewond door een stadsgenoot in Park Sonsbeek.
Levensgevaar
De beide gewonde heren zijn buiten levensgevaar maar moesten zich wel in het ziekenhuis laten behandelen. De van slachtoffers en getuigen gekregen signalementen was goed voor de aanhouding van de 24-jarige verdachte die tevens ook stadsgenoot is.

Steekincident
Het steekincident vond plaats rond 17.40 uur op de Ronde Weide in het park. Er was op dat moment een evenement gaande. Toen de slachtoffers vanwege een regenbui wilde gaan schuilen kwamen ze de 24-jarige man tegen die hen om nog onduidelijke reden en kennelijk zonder aanleiding aanviel met een mes. Na het voorval sloeg de 24-jarige op de vlucht. Omstanders wisten een goed signalement te geven. Op basis daarvan zagen agenten omstreeks 18.15 uur de 24-jarige Arnhemmer lopen op de Eusebiusbuitensingel, waar hij werd aangehouden. Bij de Arnhemmer werd een mes in beslag genomen. De man zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor. De beide slachtoffers konden na behandeling het ziekenhuis weer verlaten.
ReactiesRelated Articles

Voetbalclub Elsweide viert Turkse kinderfeest tijdens festival

Voetbalclub Elsweide uit Arnhem vierde zaterdag en zondag het Internationale Kinderfeest (23 april) tijdens het festival die de club organiseerde. Turken over

Focus Filmtheater naar Kerkplein

Focus Filmtheater komt in een nieuw gebouw op het Kerkplein. Het college van burgemeester en wethouders en de directie van

EW Facility Services en Kempenaer Advocaten winnen Arnhems Compliment

Tijdens de Arnhemse Ondernemersavond op 9 maart werd het compliment uitgereikt door de Arnhemse Uitdaging. Bedrijven komen in aanmerking voor