GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

Dinsdagavond was het weer raak in Arnhem. Bij een achtervolging door meerdere agenten werd een verdachte aangehouden na een ongeval bij het Gelredome. Eerder op de dag was het ook raak bij De Monchyplein, wat ook tot hevige reacties leidde. (foto: screenshot youtube)

Melding van een gestolen Volkswagen UP

Agenten kregen een melding van een Volkswagen Up die gestolen zou zijn. Tijdens een echte ‘GTA-achtervolging’ was de bestuurder van de Volkswagen alles van plan, behalve zichzelf overgeven. Dit zorgde dan ook voor een extreme achtervolging in Arnhem.

Tientallen agenten rennen achter verdachte aan

Nabij het Gelredome, op de Batavierenweg, kwam de auto uiteindelijk met veel moeite tot stilstand. De verdachte raakte ook een andere auto tijdens zijn vlucht en kon niet meer verder met de Volkswagen Up. De Volkswagen Up was alles behalve geschikt als vluchtauto. Een lekke band zorgde er uiteindelijk voor dat de verdachte rennend verder moest gaan met zijn vlucht. Hij werd op dat moment ook met veel moeite, meerdere politiewagens en tientallen agenten aangehouden. Een van de agenten was verstandig en vloerde de man op de Batavierenweg.








Related Articles

Verkoop lachgas in Arnhem gaat online ‘gewoon’ door

Volgens de gemeente is sinds de aankondiging van het lachgasverbod zes van de acht horecabedrijven gestopt met de verkoop van

Grote kerk in Klarendal ook verkocht voor nieuwbouw woningen

ARNHEM – De rijksmonumentale Sint Jan de Doperkerk, daterend uit 1896, gelegen aan de Verlengde Hoflaan 74 in Arnhem, is

Vanaf maart weer elke twee weken GFT ophaaldag

Vanaf maart haalt SUEZ weer één keer in de twee weken uw GFT-afval op. Dit maakt de gemeente bekend in

Geverifieerd door MonsterInsights