GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

GTA-achtervolging met tientallen agenten bij Gelredome geëindigd in dikke crash

Dinsdagavond was het weer raak in Arnhem. Bij een achtervolging door meerdere agenten werd een verdachte aangehouden na een ongeval bij het Gelredome. Eerder op de dag was het ook raak bij De Monchyplein, wat ook tot hevige reacties leidde. (foto: screenshot youtube)

Melding van een gestolen Volkswagen UP

Agenten kregen een melding van een Volkswagen Up die gestolen zou zijn. Tijdens een echte ‘GTA-achtervolging’ was de bestuurder van de Volkswagen alles van plan, behalve zichzelf overgeven. Dit zorgde dan ook voor een extreme achtervolging in Arnhem.

Tientallen agenten rennen achter verdachte aan

Nabij het Gelredome, op de Batavierenweg, kwam de auto uiteindelijk met veel moeite tot stilstand. De verdachte raakte ook een andere auto tijdens zijn vlucht en kon niet meer verder met de Volkswagen Up. De Volkswagen Up was alles behalve geschikt als vluchtauto. Een lekke band zorgde er uiteindelijk voor dat de verdachte rennend verder moest gaan met zijn vlucht. Hij werd op dat moment ook met veel moeite, meerdere politiewagens en tientallen agenten aangehouden. Een van de agenten was verstandig en vloerde de man op de Batavierenweg.


ReactiesRelated Articles

Turkse jongen vertelt vader dat hij homo is….

Deze Duitse-Turk vertelt zijn vader dat hij een relatie heeft. Zijn vader moet erom lachen met de vraag; “jij?”. Vervolgens

Ondernemersvereniging MUSIAD heeft al een kandidaat voor het voorzitterschap in Arnhem

De Turks-Nederlandse ondernemersvereniging MUSIAD krijgt naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe voorzitter bij de Arnhemse afdeling. Reacties

Gelders Archief plaatst hele oude foto’s van Arnhem online

Het Gelders Archief heeft ongeveer 9800 kleurendia’s van het Gemeentearchief Arnhem op internet gezet. De beelden zijn sindskort online te