Gemeente wil weten wat goed en beter kan in de stad

Gemeente wil weten wat goed en beter kan in de stad

De gemeente Arnhem communiceert regelmatig met bewoners en vind het bijvoorbeeld belangrijk dat deze communicatie duidelijk en goed is. Er is nu een onderzoek om te achterhalen wat goed gaat in de stad en wat beter kan.

Lees verder onder fotoHet onderzoek naar wat beter kan

Het onderzoek bevat vragen over verschillende communicatiemiddelen. Zo wil de gemeente graag weten hoe u de website, brieven of de ArnhemMail beoordeelt. Ook vraagt de gemeente waar u bijvoorbeeld het gemeentenieuws graag leest. In de Arnhemse Koerier? Of liever op Twitter? Daarnaast zijn ze ook erg benieuwd of u WhatsApp zou gebruiken als u hiermee u vraag zou kunnen stellen aan de gemeente.

Online vragenlijst

Je kunt online meedoen aan dit onderzoek door een online vragenlijst in te vullen. Je bent er maximaal maar 10 minuten mee bezig en het is geheel anoniem. De vragenlijst is te vinden op www.arnhem.nl/vragenlijst. De gemeente is in ieder geval zeer blij als veel Arnhemmers de tijd nemen om de vragenlijst in te vullen.

ReactiesRelated Articles

Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

De politie kwam afgelopen week wel iets heel opmerkelijks tegen. Een 25-jarige man die was gestopt langs de A16, bleek

Zware storing maakt parkeren onmogelijk bij parkeergarage Arnhem Centraal

Sinds gisterenavond is het niet mogelijk om de auto’s te parkeren bij parkeergarage Arnhem Centraal.  Reacties

Teammanager AFC Generalex op bezoek bij Born To Cut

De teammanager van AFC Generalex (futsal), Ferhan Basaran, is onlangs gespot bij barbersalon Born to Cut. Reacties