Jeugdspeler Akın Zeyrek (18) naar eerste elftal tweededivisionist De Treffers

Jeugdspeler Akın Zeyrek (18) naar eerste elftal tweededivisionist De Treffers

Oud-SML verdediger Akın Zeyrek krijgt een kans bij het eerste elftal van tweededivisionist De Treffers. De 18-jarige rechtsback speelde al in de jeugd van de Groesbeekse club en zal nu met de ‘grote jongens’ mee trainen. De voetballer werd in 2016 ook in verband gebracht met een transfer naar de Turkse topclub Besiktas.

Opvallende naam in de regio

Zeyrek is een van de opvallendste Turkse namen uit de regio Arnhem die op hoog niveau zal gaan spelen. Of hij veel speelminuten zal krijgen is nu nog niet te zeggen. De Turkse speler uit Heteren heeft namelijk een concurrent voor zijn positie als rechtsback. Hij zal veel beter moeten presteren dan zijn concurrent om indruk te maken bij hoofdtrainer Anton Janssen.

Lees verder onder de fotoContract voor een jaar

Akın Zeyrek was al een van de opvallendste namen toen hij met SML A1 vierde divisie speelde. Doe voetballer blijft ook een stijgende lijn doorzetten bij de Treffers, omdat hij na een jaar al mocht doorstromen naar het eerste elftal. Bronnen dichtbij de speler melden dat hij een contract gaat tekenen voor een seizoen. Akın is ook de zoon van de voorziiter van de Turkse ondernemers vereniging (TOV); Aziz Zeyrek.

De Treffers is een grote club

De Treffers is natuurlijk niet zomaar een club. De club heeft in 2013 de districtsbeker ‘Oost’ gewonnen en was in 2005 en 2009 Kampioen in de Hoofdklasse. In 1991 en 1998 was de club zelfs algeheel kampioen van Nederland. Aannemersbedrijf P.Kaal BV is al jaren als hoofdsponsor betrokken bij de club.
ReactiesRelated Articles

Doelman Bagci (Afc Arnhem) onzeker tegen Dynamo Lelystad

Afc Arnhem Generalex speelt vrijdag thuis tegen Dynamo Lelystad uit Lelystad. Het is een belangrijke wedstrijd voor de Arnhemmers in

VIDEO Turkse wereldkampioen verbreekt weer een nieuw record

Voor deze Turkse trots bestaan er geen grenzen. In zowel het behalen van overwinningen in verschillende wedstrijden als het verbreken

VIDEO Trainingsweek Vitesse weer voorbij

Zaterdag 17 janauri staat het duel tegen PSV op het programma. Vorige week trainde Vitesse onder de Spaanse zon in