Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem.Steekincident
Het steekincident vond rond 01.30 uur plaats op of nabij de hoek van Hugo de Grootstraat / Johan de Wittlaan in Arnhem. Twee mannen van 22 en 24 jaar uit Arnhem werden in de buurt van de hierboven genoemde adressen aangetroffen door de politie en zijn met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is hun toestand stabiel. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Ruzie
Een ruzie eindigde in een steekpartij. Het lijkt er nu op dat er een ruzie was ontstaan tussen een aantal mannen die elkaar ook kennen. Wat de aanleiding was voor het conflict, hoeveel mannen erbij betrokken waren en wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Getuigen gezocht
Omdat de situatie vooralsnog vrij onduidelijk is, is de politie hard op zoek naar getuigen. Heeft u iets over afgelopen nacht gezien of gehoord, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844.
ReactiesRelated Articles

Kiosk Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar

De kiosk op het Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar.  Reacties

Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft een nieuwe voorzitter

De Arnhemse vereniging ‘Bektasli’ heeft zondagmiddag  tijdens een algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Atilla Tasdemir is gekozen als nieuwe

Grootste Turkse supermarkt van Nederland opent volgende week

Niet in de Randstad waar veel Nederlandse Turken wonen, maar in Gelderland zal de grootste Turkse supermarkt  komen. Ozbaktat Apeldoorn