Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

Twee mannen gewond bij steekpartij in Arnhem

In de nacht van zaterdag op de zondag vond er een steekpartij plaats in Arnhem.Steekincident
Het steekincident vond rond 01.30 uur plaats op of nabij de hoek van Hugo de Grootstraat / Johan de Wittlaan in Arnhem. Twee mannen van 22 en 24 jaar uit Arnhem werden in de buurt van de hierboven genoemde adressen aangetroffen door de politie en zijn met steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Op dit moment is hun toestand stabiel. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Ruzie
Een ruzie eindigde in een steekpartij. Het lijkt er nu op dat er een ruzie was ontstaan tussen een aantal mannen die elkaar ook kennen. Wat de aanleiding was voor het conflict, hoeveel mannen erbij betrokken waren en wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk en wordt onderzocht door de politie.

Getuigen gezocht
Omdat de situatie vooralsnog vrij onduidelijk is, is de politie hard op zoek naar getuigen. Heeft u iets over afgelopen nacht gezien of gehoord, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844.
ReactiesRelated Articles

Geen Döner-kraampje in het Broek tijdens Hemelvaartsdag

De vaste klanten van Barlas Döner in het Broek moeten tijdens Hemelvaartsdag uitwijken naar de Hommelstraat waar de jaarmarkt  georganiseerd wordt.

TVK Transport hoofdsponsor van prestigieuze kickbokstoernooi in Elst

De Arnhemse kickboksgoeroe Mesut Cam heeft de laatste voorbereidingen afgerond voor het kickbokstoernooi dat op tweede paasdag gehouden zal worden

VIDEO Al deze gasten rennen om Blastoise te vangen

Het is geen geintje, al deze mensen gaan met hetzelfde doel. Reacties