Zomeractie: op de fiets naar de binnenstad levert geld op

Zomeractie: op de fiets naar de binnenstad levert geld op

Op de fiets naar de stad komen loont deze zomer. Wie vanaf 21 juni naar de stad komt met de fiets en die stalt in de bewaakte stallingen van het Gele Rijdersplein of onder Topshelf, kan sparen voor een Dit is PAS Arnhem cadeaukaart van 5 euro. De actie maakt onderdeel uit van de ‘Hé kom aan’ campagne, om de verkeersdrukte in de binnenstad tijdens de spits te verminderen.

Gratis Cadeaukaart

Het doel van de actie is mensen ervan bewust te maken dat de filedruk in en rond de stad afneemt wanneer mensen vaker kiezen voor de fiets. Elk bezoek aan de stalling levert een sticker op. Drie stickers – op de actieflyer geplakt – zijn vervolgens in te wisselen bij de Dit is PAS Arnhem verkooppunten, voor een cadeaukaart ter waarde van 5 euro. De fietsactie start op 21 juni en duurt de hele zomer of stopt eerder wanneer de kaarten op zijn. Per persoon kan één kaart worden geladen.

Fiets steeds populairder

Op de fiets naar je werk wordt steeds populairder’, zegt wethouder Geert Ritsema. ‘Zeker met de komst van de elektrische fiets kun je met gemak langere afstanden afleggen of een brug of steile helling over fietsen. Tel daar de regionale snelfietsroutes bij op, en de fiets is een serieus alternatief om comfortabel en veilig naar de Arnhemse binnenstad te komen.’

De Arnhemse ondernemers werken aan de actie mee door de ‘Dit is Pas Arnhem’ aan te bieden. Deze cadeaukaart wordt geaccepteerd door tientallen winkels, horecabedrijven en culturele instellingen. Alle deelnemende bedrijven zijn te vinden op www.ditispasarnhem.nl.

Lees meer





Related Articles

Eerbeekse Turk maakt de straten van Kusadasi onveilig

De bekende Eerbeekse Turk Eren Aybaz is in Kusadasi gespot op een scootmobiel, zo melden anonieme bronnen. Aybaz staat in

Voetbalgoeroe Kemal Sener is een begrip in Eerbeek en Gelderland

Kemal Sener, een van de oprichters van voetbalclub Anadolu ’90 uit Eerbeek is een begrip in Eerbeek en daarbuiten. De

VIDEO Soufiane Touzani over de situatie van zijn broeder Abdelhak Nouri aan IE-DER-EEN

Sufiane Touzani was tot nu toe nog niet klaar om een reactie te geven omtrent de gebeurtenissen van zijn broeder

Geverifieerd door MonsterInsights