Vitesse gaat oefenen tegen Reading FC (Jaap Stam)

Vitesse gaat oefenen tegen Reading FC (Jaap Stam)

De laatste oefenwedstrijd van Vitesse is inmiddels ook bekend geworden. De Arnhemmers gaan tijdens de voorbereidingsperiode een oefenwedstrijd spelen tegen Reading FC waar Jaap Stam trainer is. (foto: Vitesse)

Zaterdag 29 juli tegen Reading FC

De oefenwedstrijd tegen het team van hoofdtrainer Jaap Stam wordt gespeeld op zaterdag 29 juli (aanvang 15.00 uur lokale tijd) in Adams Park, het stadion van Wycombe Wanderers FC.

Net geen promotie voor Jaap Stam

Reading FC eindigde als derde in de Championschip (Engelse Jupiler) en wist ook bijna te promoveren. In de allesbeslissende play-off wedstrijd verloort het team van Jaap Stam na strsafschoppen van Huddersfield Town. De Nederlanders Joey van den Berg, Danzell Gravenberch en Roy Beerens zijn actief bij Reading FC.

Kaarten tegen Reading FC

Vitesse-supporters die de wedstrijd willen bijwonen, kunnen tickets kopen voor vakken H en V op de Beechdean tribune. Tickets kan je kopen via de ticketshop van Wycombe Wanderers FC: www.wycombewanderers.co.uk/






Related Articles

Besiktas schrijft geschiedenis tegen Monaco

De Turkse topclub Besiktas kwam in poule G van de Champions League uit tegen Monaco. Lees hieronder het verslag van

Kickbokster Van Santen gaat een maand ‘anders’ leven

De bekende Gelderse atleet en kickbokster Bibi van Santen heeft een uitdaging aangenomen ‘challenge’ om een maand lang gezond te

Vanavond Turkse voetbalkraker in Arnhem bij Arnhemse Boys

Vanavond is er een heuse Turkse kraker op de velden van Arnhemse Boys in Arnhem. De twee Turkse subtoppers Kayserispor

Geverifieerd door MonsterInsights