Elsweide bezig met bijzondere transfer van Nigeriaanse topspits

by AMS97531A123 | 27 juni 2017 18:09

Elsweide trainer en teammanager Celil Aldemir is bezig met een opmerkelijke transfer. De trainer van het vierde elftal, probeert een Nigeriaanse sterspeler te binden aan de club. Om welke elftal het gaat is nog niet helemaal bekend, daar werd nogal geheimzinnig over gedaan.

[1]

Snelle spits uit Nigeria

Aldemir heeft de Nigeriaan tijdens een iftar-maaltijd leren kennen en dankzij een tolk ontdekt dat de 19-jarige spits Abdullahi een buurman is van Amokachi[2] , een oud-speler van de Turkse topclub Besiktas. Abdullahi studeert in Arnhem en volgt een internationale management opleiding. Hij was ook onder de indruk toen hem gevraagd werd of hij interesse had in een kennismaking.

Principe-akkoord voor oefenstage

Elsweide heeft een principe akkoord bereikt met de speler om in het nieuwe seizoen mee te trainen. Daarna zal Celil Aldemir samen met de scouts van de club beoordelen of de snelle Nigeriaan een transfer gaat krijgen naar de club in Presikhaaf.

Eerste reactie van Abdullahi

Abdullahi heeft veel vertrouwen in een goede toekomst. ‘We spelen nu al met medestudenten vaak tegen elkaar. Ik ken mijn kwaliteiten. Na de vakantie zullen we kijken of een akkoord bereiken met Elsweide. Ik wacht met smart op de uitnodiging.’

[3]


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.chicosplace.nl
  2. Amokachi: https://www.youtube.com/watch?v=6mkv6q0Imsc
  3. [Image]: https://ds1.nl/c/?wi=260204&si=729&li=1227434&ws=

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/06/27/elsweide-bezig-met-bijzondere-transfer-van-nigeriaanse-topspits/