Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

De bewoners van de Arnhemse wijk Sint Maarten en Sonsbeekkwartier hebben een ode gebracht aan de bekendste pakketbezorger van Arnhem, Max Tanlo Francisco. Op initiatief van Hilde van Poeijer is pakjesbezorger Max in het zonnetje gezet.

Bewoners willen bonus voor Max

De bewoners hebben bij zijn ‘werkgever’ Post.nl ook aangedrongen op een bonus. Omroep Gelderland maakte ook een filmpje over Max en zijn werk als pakketbezorger. Max werkt al jaren als zzp’er  voor zijn opdrachtgever Post.nl. Daarvoor werkt hij bij de hub van TNT in Duiven. Toen was hij ook altijd vrolijk en behulpzaam als hij hele dagenlang op een heftruck langsreed.
Max voorbeeld voor andere pakketbezorger

Dat de bewoners van Sint Maarten Max in het zonnetje hebben gezet is geen toeval. Max verdient het daadwerkelijk als een van de weinigen. Of hij nou in Klarendal pakjes bezorgt of op de Steenstraat. Het maakt voor Max niets uit, hij groet iedereen en praat graag met mensen.

Grapjes en pakketbezorger

Mensen uit de omgeving van Max bevestigen ook dat hij hard werkt en ook altijd lang doorwerkt. Omdat hij met iedereen grappen uithaalt of gesprekken voert duurt het bezorgen bij hem net even iets langer. Hij haalt wel zijn deadlines, waardoor hij gewoon succesvol is.


ReactiesRelated Articles

MeetUp 026 georganiseerd door Yes&You, Miranda van der Steen @ Boxing By Kasap

Dinsdagavond 10 april hebben Yes & You (aanbieder van hulpverlening) en Miranda van der Steen (adviesbureau Jeugd & Gezin) een

Wijkprijs: 3000 euro verdienen met beste idee

In 2014 heeft de gemeente Arnhem de Wijkprijs geïntroduceerd. De Wijkprijs is een geldprijs die is bedoeld om vrijwillige burgeractiviteiten

VIDEO Vrouw gooit inboedel van ex-verloofde uit het raam nadat hij het uitmaakt

Vrouw gaat HE-LE-MAAL los nadat haar vriend een punt achter hun relatie zet. Reacties