Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

Max is de vriendelijkste pakketbezorger van Arnhem

De bewoners van de Arnhemse wijk Sint Maarten en Sonsbeekkwartier hebben een ode gebracht aan de bekendste pakketbezorger van Arnhem, Max Tanlo Francisco. Op initiatief van Hilde van Poeijer is pakjesbezorger Max in het zonnetje gezet.

Bewoners willen bonus voor Max

De bewoners hebben bij zijn ‘werkgever’ Post.nl ook aangedrongen op een bonus. Omroep Gelderland maakte ook een filmpje over Max en zijn werk als pakketbezorger. Max werkt al jaren als zzp’er  voor zijn opdrachtgever Post.nl. Daarvoor werkt hij bij de hub van TNT in Duiven. Toen was hij ook altijd vrolijk en behulpzaam als hij hele dagenlang op een heftruck langsreed.




Max voorbeeld voor andere pakketbezorger

Dat de bewoners van Sint Maarten Max in het zonnetje hebben gezet is geen toeval. Max verdient het daadwerkelijk als een van de weinigen. Of hij nou in Klarendal pakjes bezorgt of op de Steenstraat. Het maakt voor Max niets uit, hij groet iedereen en praat graag met mensen.

Grapjes en pakketbezorger

Mensen uit de omgeving van Max bevestigen ook dat hij hard werkt en ook altijd lang doorwerkt. Omdat hij met iedereen grappen uithaalt of gesprekken voert duurt het bezorgen bij hem net even iets langer. Hij haalt wel zijn deadlines, waardoor hij gewoon succesvol is.




Related Articles

VUE Arnhem verbaasd over niet nakomen afspraken met HABERArnhem

VUE Arnhem is verbaasd over het door ons gepubliceerde persbericht over het niet verkrijgen van de vrijkaarten naar aanleiding van

Dronken en agressieve militair rijdt tegen lantaarnpaal

Een 32-jarige militair is aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto tegen een lantaarnpaal is gereden.

76-jarige man uit Nijmegen aangehouden voor handel in harddrugs

Meerdere meldingen omtrent deze zaak heeft er voor gezorgd dat de politie een ‘kijkje’ ging nemen.

Geverifieerd door MonsterInsights