VIDEO Man komt 3 blikjes kopen en gaat er vandoor met €300,-

VIDEO Man komt 3 blikjes kopen en gaat er vandoor met €300,-

Deze man krijgt het voor elkaar een slinkse wisseltruc uit te voeren en gaat er vandoor met €300,-.

Voorbereiding

In eerste instantie lijkt het te gaan om iemand die alleen maar drie blikjes drinken wil kopen. Na het afrekenen trekt hij een stapel briefjes van €20,- uit zijn zak om deze zogenaamd gewisseld te willen. Nadat de medewerker de briefjes heeft gecontroleerd, haalt hij een envelop uit de kassa en geeft de klant 6 briefjes van €50,-. Dan blijkt dat de man de biljetten van 50 euro niet wil maar juist biljetten van 10. Hier kan hij door de medewerker niet aan geholpen worden. Zodra de enveloppe bijna weer in de kassa gaat, wijst de man richting de envelop en trekt deze vervolgens uit de handen van de medewerker en haalt het geld eruit.




Wisseltruc

De biljetten uit de envelop met een waarde van houdt hij in zijn handen. Waarop de medewerker snel het geld uit de handen van de ‘goochelaar’ pakt. De klant is zo snel met zijn handen en het geld dat de medewerker op dat moment niet ziet dat er geld wordt vastgehouden in zijn hand. Terwijl de envelop weer terecht is, krijgt de klant zijn biljetten van 20 euro weer terug. Op de beelden is te zien hoe snel en bijna onzichtbaar het geld achterover wordt gedrukt.

Deze wisseltruc heeft op zaterdag 29 april jl plaatsgevonden aan het tankstation in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Europalaan. Als u deze man herkent kunt u contact opnemen via de opsporingstiplijn van de politie: 0800-6070 of anoniem via ‘Meld Misdaad Anoniem’: 0800-7000. Attendeer iedereen die iets met geld/kassa doet om te voorkomen dat er nog iemand slachtoffer wordt van een dergelijk slinkse wisseltruc.






Related Articles

Een avondje lekker jammen met elkaar?  

Een avondje lekker jammen met elkaar? Op vrijdag 15 juli houdt muziekvereniging Dws Arnhem een open jamsessie: de DWS Summer

Arnhemse wokkoning maakt transfer naar Pide Center in Presikhaaf

De Arnhemse wokkoning Ramazan heeft onlangs een transfer gemaakt van Chico’s Place naar Pide Center in Presikhaaf. De bekendste ‘wok-maker’

VIDEO De politie showt de nieuwe ME voertuigen

De politie laat vol trots de nieuwe ME voertuigen zien.

Geverifieerd door MonsterInsights