VIDEO Twee mannen proberen een vrouw te beroven in Arnhem

VIDEO Twee mannen proberen een vrouw te beroven in Arnhem

Deze twee jongemannen hebben een vrouw proberen te beroven van haar tas.

Straatroof

Bijna twee maanden na het incident geeft de politie beelden vrij van de straatrovers. In het filmpje hieronder ziet u de twee mannen lopen op de Janslangstraat in Arnhem. Ook worden er signalementen van beide mannen gegeven. De roof werd gepoogd in het centrum van Arnhem aan het Johnny van Doornplein. Vlakbij de fastfood-keten KFC hebben twee mannen een vrouw proberen te beroven van haar tas.
Signalementen

De jongedame wie het betreft hoopt, ondanks dat het twee maanden geleden heeft plaatsgevonden, dat de daders snel worden gevonden. Zij heeft er voor gezorgd dat de daders haar tas niet mee konden nemen. De daders trokken zo hard aan haar tas dat ze viel en over de grond werd meegesleurd. Ze had haar kleren en schoenen kapot en heeft er pijn aan haar heup en knie aan over gehouden. De signalementen van de verdachten:
Verdachte 1; Het betreft een blanke man van rond de 20 jaar. Hij had zoals in het filmpje te zien is een zwarte jas aan.
Verdachte 2; Ook een blanke man van rond dezelfde leeftijd. Het is duidelijk te zien dat hij net wat kleiner is dan verdachte nummer 1. Nummer 2 heeft een beige halflange jas aan. Weet u meer van deze zaak of (denkt) u een of beide mannen te (her)kennen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de politie op het nummer; 0800-6070

screenshot BureauGLD


ReactiesRelated Articles

Op deze plekken mag je in Arnhem geen vuurwerk afsteken

Arnhem krijgt steeds meer vuurwerkvrije zones. De burgemeester let hier ook meer op dan voorgaande jaren.  Reacties

VIDEO Koninklijk Huis hijst Nazivlag twee jaar voor bezetting

Video: Twee jaar voor de invasie van Nederland, in de zomer van 1938, hijsen de Koninklijken de Nazivlag op het

Rusland schijt zeven kleuren vanwege ‘invasie’ Turkse leger in Syrie

Rusland schijt zeven kleuren nu ze zelf bekend hebben gemaakt dat het Turkse leger bezig is met de voorbereidingen van