Chaos na gaslekkage aan de Sonsbeeksingel

Chaos na gaslekkage aan de Sonsbeeksingel

Vier woningen aan de Sonsbeeksingel en Schrasserstraat in Arnhem zijn zaterdagochtend met spoed ontruimd. De straat werd aan beide kanten afgezet omdat eerst niet bekend was wat er aan de hand was.



Politie en brandweer snel ter plaatse

Politie en brandweer waren direct ter plaatse om de straten af te zetten. De veiligheidsdiensten hebben niet bekend gemaakt waardoor het gaslek is ontstaan. Inwoners uit de wijk raakten volgens een bewoner wel in paniek omdat eerst niet helemaal duidelijk was wat er aan de hand was.

Liander dicht lek

Uiteindelijk heeft Liander het lek gedicht en kon iedereen rond 12.oo uur weer naar huis. Uiteindelijk zag het er allemaal veel heftiger uit dan dat het was.



Tags assigned to this article:
gaslekkagegaslekkage arnhemPolitieSonsbeeksingel

Related Articles

Eda Doğanay en Mustafa Özarslan aanwezig tijdens ‘Türkü Gecesi’ in Oldebeth

De bekende Turkse zanger Mustafa Özarslan (grup Çığ) en zangers Eda Doğanay komen vrijdag 25 november naar Oldebeth voor een Turkse ‘Türkü

29-jarige man komt om, vijf anderen raakten gewond

Bij een ongeluk waar twee auto’s en een vrachtwagen betrokken waren, is een persoon overleden en vijf mensen zijn gewond

Turkse hamam in Arnhem ook geschikt voor groepen

Stichting Deva in Arnhem heeft tegenwoordig ook een Turkse hamam voor vrouwen en meiden die hier gebruik van willen maken.

Geverifieerd door MonsterInsights