‘Marokkaan Ahmed Marcouch zet Geert Wilders PVV in actie in Arnhem’

‘Marokkaan Ahmed Marcouch zet Geert Wilders PVV in actie in Arnhem’

De benoeming van Ahmed Marcouch als burgemeester van Arnhem zet de PVV aan het ‘werk’.




Bekendmaking

Sabine Andeweg, voorzitter van de vertrouwenscommissie, maakte afgelopen maandag op 3 juli tijdens de raadsvergadering bekend dat er een nieuwe burgemeester voorgedragen zou worden. Tijdens haar speech gaf ze aan dat oud Kamerlid van de partij van de arbeid werd voorgedragen als burgemeester. Na de vergadering vertelde zij in het kort waarom Marcouch de geschikte persoon is. Zie het filmpje hieronder.

Protesteren

PVV-leider Geert Wilders gaat samen met zijn partijgenoten demonstreren in Arnhem. De reden van deze demonstratie is  volgens Wilders de uitspraken van Marcouch. Wilders vindt het namelijk schandalig dat Marcouch de baas van de Arnhemse politie wordt, omdat hij heeft gezegd dat mensen die de ideologie van de PVV aanhangen geen politieagent zouden moeten zijn. Wilders vindt hem meer geschikt als burgemeester van Rabat dan van Arnhem. Rabat is de hoofdstad van Marokko, het land waar Marcouch geboren is. Wilders heeft aangekondigd op 5 juli om 16.00 uur te demonstreren bij het gemeentehuis in Arnhem. Lees verder na het filmpje.




Iedereen mag demonstreren

De nieuwe burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, zegt dat uiteraard iedereen mag demonstreren. ‘We zijn een vrij land, een democratisch land en zo lang mensen zich aan de wet houden mag je demonstreren, ook de heer Wilders’, zegt Marcouch in het filmpje hierboven. Hieronder het filmpje van Marcouch bij PAUW.



Related Articles

Bizar voorstel van de gemeente voor minder auto’s op straat

De gemeente wilt graag in overleg met Arnhemmers over de toekomst van Arnhemse straten. Vanwege corona is overleg op locatie

D66 grootste partij in Arnhem, VVD tweede

D66 is de winnaar van de verkiezingen in de Tweede Kamer in Arnhem door 19,2%, in 2017 had de partij

Beste amateurscheidsrechter van Arnhem is oom geworden

Volgens velen is hij een van de beste amateurscheidsrechters van Arnhem. De bekende scheidsrechter van voetbalclub Elsweide is deze week

Geverifieerd door MonsterInsights