Medewerker van het jaar van Guven Supermarkt gespot bij Chico’s Place

Medewerker van het jaar van Guven Supermarkt gespot bij Chico’s Place

De bekende medewerker van Guven supermarkt aan de honigkamp in Presikhaaf werd gisterenavond gespot bij Chico’s Place. Ali Osman werd spontaan gespot in een overvolle Chico’s. Sinds dat Chico’s landelijk bekendheid heeft gekregen, is het veel drukker dan normaal bij de kebabzaak. 


Sinds de opening werkzaam bij Guven

De bekende Ali Osman is al sinds de opening werkzaam bij de grootste Turkse supermarkt van Arnhem en omgeving. Hij is ook een van de bekendste gezichten van het bedrijf. De allround-medewerker werd samen met zijn vrouw gespot toen hij bij Chico’s Place werd gezien door een ‘spotter’ van de lokale nieuwssite. HaberArnhem heeft meerdere ‘spotters’ die regelmatig foto’s verzenden als ze een bekende ergens tegenkomen.

Veel bekenden bij Chico’s

Volgens bronnen bij Chico’s Place is Ali Osman regelmatig in de bekende kebabzaak in Arnhem. De broodjeszaak in het centrum van Arnhem krijgt vaak bezoek van bekende Arnhemmers en anderen. Chico’s Place kreeg onlangs weer landelijk bekendheid doordat de eigenaar van het bedrijf baklava bracht naar Wilders. Wilders was in Arnhem om tegen Marcouch te demonstreren, en weigerde ook baklava die hij kreeg aangeboden van Chico’s.
ReactiesRelated Articles

Examenstress zorgt voor matpartij tussen twee scholen

De examens zijn in volle toeren aan de gang. Ook kun je merken stress gigantisch toeneemt rond deze drukke periode.

Feestelijke opening Station Arnhem

Nog maar drie weken en dan is de officiële opening van het nieuwe Station Arnhem. Dat wil je toch niet

FOTO Veel bekenden tijdens eerbetoon aan Curovic

Dejan Curovic heeft veel bereikt in Arnhem. Dj Superstar overleed onlangs en zorgde voor veel verdriet bij Arnhemmers. Iedereen kende