BEELDEN Blanke agenten gaan ‘los’ tijdens arrestatie

BEELDEN Blanke agenten gaan ‘los’ tijdens arrestatie

Vandaag werd een filmpje van een arrestatie door agenten online gezet op Dumpert.nl. Dumpert lijkt de laatste tijd steeds meer op een persafdeling van de PVV. Filmpjes van gekleurde Nederlanders krijgen net even iets meer negatief aandacht dan andere filmpjes.



Blanke agent gaat ‘los’

Op de beelden is te zien hoe twee blanke agenten moeite hebben met de arrestatie van een persoon met een niet-Nederlandse achtergrond. Wie de arrestant is, is ook nog niet bekend. Waarom de man gearresteerd werd is ook niet bekend gemaakt. Getuigen filmen wel hoe tijdens de arrestatie een van de agenten ‘los gaat’ door in te beuken bij de verdachte. (Nogmaals we weten niet wat de man heeft gedaan.)

Iets meer geweld dan ‘passend geweld’

Een arrestant werkt over het algemeen wel mee of werkt niet mee. Daar heeft de politie regels voor. Bij meewerkende arrestanten zijn de agenten vaak iets soepeler met hun handelingen. Maar of de man van ‘Ingrid’ zo tekeer mag gaan moet maar eens goed uitgezocht worden. Want als de beelden uit Ankara kwamen, stonden ze bij het CDA, SP en PVV al klaar om Kamervragen te stellen.





Related Articles

Enige Turkse Imam in de wereld met zoveel vrouwen om zich heen

Hoe Adnan Hoca (Imam) het voor elkaar krijgt is niet bekend. De Turkse Imam trekt wekelijks honderdduizenden kijkers naar zijn

Domste wietkweker van Nederland vannacht opgepakt met 125 planten

Een vooralsnog onbekende man uit Oss belde zelf vannacht met de politie om een inbraak door te geven, wetende dat

Man gooit zaterdagavond peuter (1) opzettelijk van eerste verdieping naar beneden

Het wordt steeds gekker in Nederland. Zaterdagavond werd een kind van 1 jaar opzettelijk van de eerste verdieping naar beneden

Geverifieerd door MonsterInsights